-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Centrinėje Šiaulių turgavietėje – nelegali ratuota vaistinė

Sausio 5-osios rytą Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai nuvyko į centrinę Šiaulių turgavietę stebėti šeštadieninių turgaus gyvenimo apraiškų, teigiama policijos išplatintame pranešime spaudai.
Sulaikyti vaistai
Sulaikyti vaistai / Šiaulių policijos nuotr.

Jų dėmesį patraukė prie vieno prekybos centro prekių priėmimo rampos nusidriekusi žmonių eilutė. Atsistoję į jos galą, kriminalistai netruko išsiaiškinti, kad pirkėjų eilutė išsirikiavo prie čia stovinčio automobilio „Renault Megane“, iš kurio moteris prekiavo vaistais.

Pakuotes su įvairiais papildais ir analgetikais bei antibiotikais, kuriems įsigyti reikia recepto, ji traukė iš automobilio salono ir bagažinės. Tada pareigūnai jau be eilės priėjo prie moters ir pasiteiravo, ar ji turinti licenciją prekiauti vaistiniais preparatais. Moteris jo neturėjo.

Iš 57-metės šiaulietės V.M. automobilio kriminalistai paėmė 435 pakuotes įvairių vaistų ir maisto papildų. Dėl neteisėto vertimosi su vaistais (vaistiniais preparatais) susijusia veikla pradėta administracinė byla. Už šį administracinės teisės pažeidimą moteriai gresia bauda  nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio litų su vaistinių preparatų konfiskavimu. V.M. pripažino, kad parduodama iš Rusijos parsivežtus vaistus norėjo gauti papildomų pinigų ir padėti sūnui mokėti paskolą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius