Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Chaosą sukėlė išbėgęs šuo: traktorius sužalojo dviratininkę ir apgadino „VW“

Šeštadienio popietę avariją kelyje sukėlė netikėtai į kelią išbėgęs šuo.
Šunų parodos portretai
Šuo (asociatyvinė nuotr.) / Vytauto Šauklio nuotr.

Nelaimė įvyko popietę, apie 13.25 val., kelyje Panevėžys – Pasvalys – Ryga 41-ajame kilometre. 21-erių vyras, gyvenantis Biržų rajone, vairuodamas traktorių su priekabomis, važiavo lėtėjimo ir greitėjimo juosta. Staiga į jo važiuojamąją juostą išbėgo šuo.

Vengdamas susidūrimo su šunimi, dėl nepasirinkto saugaus važiavimo greičio, vairuotojas pradėjo staigiai keisti judėjimo kryptį bei stabdyti ir priekabos priekine dalimi kliudė kelkraštyje su dviračiu stovėjusią 54-erių moterį, gyvenančią Pasvalio rajone, Ragujų kaime. Pastarajai nustatytas 1.79 promilių girtumas.

Nelaimės metu traktorius priekine dalimi kliudė ta pačia kryptimi dešiniąją kelio važiuojamąją kelio juosta važiuojantį automobilį „VW PASSAT", vairuojamą 46-erių Jūrmaloje gyvenančios latvės. Įvykio metu apgadinta automobilio dešinė pusė.

Eismo įvykio metu nukentėjo kelkraštyje stovėjusi moteris, kuri išvežta į Panevėžio Respublikinės ligoninės priėmimo skyrių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius