-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Chuliganai šakojosi prieš policininkus

Pranešama iškart apie keturis atvejus, kai neblaivūs veikėjai smurtavo prieš dirbančius ir nedirbančius pareigūnus.
Policininkas sulaiko nusikaltėlį.
Asociatyvinė iliustracija: Šįmet kaip tik Kaune vyko konkursas „2009 metų geriausias Lietuvos viešosios policijos patrulis“, skirtas gerinti viešosios policijos patrulių profesinį ir fizinį pasirengimą. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Penktadienį 16 val. 45 min. Šiaulių rajono Šiupylių kaime, A.Griciaus gatvės name, du neblaivūs asmenys pasipriešino policijos pareigūnams ir vienas iš jų alkūne sudavė tarnybos metu uniformuotam Šiaulių apskrities VPK Šiaulių rajono komisariato Viešosios tvarkos skyriaus patrulių būrio vyriausiajam patruliui R.D. (gim. 1970 m.) į veidą.

Pareigūnas į medikus nesikreipė. Įtariamieji neblaivūs S.B. (gim. 1989 m., 2,03 prom. alkoholio) ir S.R. (gim. 1986 m., 3,15 prom. alkoholio) uždaryti į areštinę, šeštadienį pranešė Policijos departamentas.

Kalėdų vakarą, 19 val. 30 min., Kauno rajone, Domeikavoje, Neries gatvėje, namo kieme, grupė asmenų sumušė ne tarnybos metu neuniformuotą Kauno apskrities VPK Kauno miesto Dainavos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėją A.P. (gim. 1980 m.) ir jo brolį V.P. (gim. 1981 m.) Pareigūno brolis po muštynių pasigedo piniginės, kurioje buvo įvairūs dokumentai ir 180 litų. Materialinis nuostolis – 530 litų.

V.P. dėl veido sumušimo ir nubrozdinimo gydomas ambulatoriškai, o policininkas A.P. dėl galvos sumušimo stebėti pristatytas į ligoninę. Įtariamieji neblaivūs P.S. (gim. 1990 m., 1,78 prom. alkoholio) ir E.M. (gim. 1990 m., 2,24 prom. alkoholio) uždaryti į areštinę. Piniginė su įvairiais dokumentais rasta. Ar incidento metu pareigūnas su broliu buvo blaivūs, nedetalizuojama.

Praėjusią naktį, 1 val. 40 min., Kauno apskrities VPK budėtojai gavo pranešimą, kad Kaune, Eivenių gatvėje, ligoninės priimamajame neblaivus vyras triukšmauja ir konfliktuoja su apsaugos darbuotojais.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, vyriškis juos iškoliojo necenzūriniais žodžiais ir sulaikomas sužalojo tarnybos metu uniformuotą Patrulių rinktinės vyresnįjį patrulį G.Č. (gim. 1971 m.). Pareigūnui nubrozdinta dešinė plaštaka, kuri užgis darbe ir namie.

Įtariamasis neblaivus (2,02 prom. alkoholio) R.R. (gim. 1972 m.) uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius