Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cigarečių nešikams pasprukti nepavyko

Prie sienos su Rusija, Šakių rajone, užklupti kontrabandinių cigarečių nešikai mėgino sprukti nuo pasieniečių, tačiau buvo sulaikyti.
Greta valstybės sienos
Greta valstybės sienos / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba informuoja, kad šeštadienį popiet VSAT Pagėgių rinktinės Rociškių užkardos pasieniečiai ties Šakių rajono Rėžgalių kaimu, Sudargo miško pakraštyje, pastebėjo grupę asmenų su nešuliais.

Sulaikymo metu pažeidėjai nepakluso žodiniam VSAT pareigūnų reikalavimui sustoti, metė nešulius ir spruko į mišką. Bėglių nesustabdė ir įspėjamasis pasieniečio šūvis į orą iš tarnybinio pistoleto.

Įvykio vietoje VSAT pareigūnai aptiko 8 tūkst. pakelių cigarečių „Jing Ling“, paženklintų rusiško pavyzdžio akcizo mokesčio ženklais.

Organizavę vietovės apiešką pasieniečiai už kelių šimtų metrų sulaikė du asmenis, kurie, manoma, yra susiję su šio rūkalų krovinio gabenimu. Paaiškėjo, kad abu sulaikytieji yra Marijampolės miesto gyventojai, 27 ir 37 metų.

Dėl kontrabandos VSAT Pagėgių rinktinės pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Abu marijampoliečiai uždaryti į areštinę. Jų gabentos cigaretės laikinai saugomos Rociškių užkardoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius