Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cigaretes gabenusiam klaipėdiečiui gresia didelė bauda ir mašinos konfiskavimas

Uostamiestyje patikrinę automobilį „WV Passat“ pasieniečiai jame aptiko daugiau kaip tūkstantį pakelių cigarečių be banderolių. Klaipėdiečiui vairuotojui už tai gresia tūkstantinė bauda ir mašinos konfiskavimas, skelbia Valstybės sienos apsaugos tarnyba.
Cigaretes be banderolių gabenusiam klaipėdiečiui gresia nemalonumai.
Cigaretes be banderolių gabenusiam klaipėdiečiui gresia nemalonumai. / VSAT nuotr.

Sekmadienio vakarą VSAT Pakrančių apsaugos pasienio rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir Specialiosios paskirties komandos pareigūnai vienoje Klaipėdos gatvių patikrino automobilį „WV Passat“. Pasieniečiai jau turėjo informacijos, kad šia mašina gali būti gabenamas nelegalus krovinys. Lietuvoje registruotą automobilį vairavo 39-erių klaipėdietis.

„WV Passat“ bagažinėje pasieniečiai rado 1 050 pakelių cigarečių „LM Blue Label“ ir „Parlament Aqua Blue“ be banderolių.

Vairuotojas buvo sulaikytas ir kartu su mašina bei nelegaliu kroviniu pristatytas į Pakrančių apsaugos pasienio rinktinę. Dėl akcizais apmokestinamų prekių gabenimo ir laikymo pažeidžiant nustatytą tvarką pradėta administracinė teisena.

Klaipėdiečiui gresia bauda nuo 5 200 iki 6 000 eurų. Taip pat teismas, kuris nagrinės šią bylą, gali konfiskuoti 2012 metais pagamintą automobilį „WV Passat“.

Po apklausos vyras paleistas, o cigaretės ir automobilis saugomi Pakrančių apsaugos pasienio rinktinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius