Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čigonų baronu tituluojamo asmens namuose rasti narkotikai

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai tęsia tikslines priemones Vilniaus čigonų tabore, kurių tikslas – išaiškinti asmenis, organizuojančius ir vykdančius narkotinių medžiagų apyvartą tabore.
Radiniai
Radiniai / Vilniaus policijos nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, šių metų balandžio 19–20 dienomis per surengtą operaciją pareigūnai, atlikę operatyvinių veiksmų kompleksą, čigonų tabore ir Vilniaus čigonų baronu tituluojamo Josifo Tyčinos gyvenamose patalpose, Vilniuje, Eišiškių plente, rado 13 vnt. maišelių su kanapėmis ir jų dalimis, du plastikinius maišelius su milteliais, įtariama, heroinu (apie 20 gramų), daugiau kaip 32 tūkst. litų įvairiomis kupiūromis bei kitų ikiteisminiam tyrimui reikšmingų daiktų.

Tęsdami darbą pareigūnai sulaikė T.T. (gimusi 1956 m.) ir S.M. (gimusi 1980 m.). Sulaikytosios gerai žinomos Vilniaus policijai, ne kartą teistos už disponavimą narkotinėmis bei psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Abi uždarytos į areštinę.

Šiais metais Vilniaus čigonų bendrijoje ir už jos ribų pareigūnai atliko per 20 policinių operacijų ir sulaikė 33 asmenis, susijusius su narkotikų platinimu bendrijoje. 15 asmenų teismai skyrė kardomąsias priemones – suėmimus nuo mėnesio iki trijų mėnesių. Atlikus 30 kratų jų gyvenamose patalpose rasta ir paimta daugiau kaip 4 kg heroino, dideli kiekiai amfetamino, kanapių bei jų dalių, per 150 tūkst. litų, gautų iš neteisėtos prekybos narkotikais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius