Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ciniški pensininkių apiplėšimai

Policija praneša apie plėšimus Mažeikiuose, Panevėžyje bei Biržuose.
Žmogus su kauke
Žmogus su kauke / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

Anekdotų mėgėjai žino pasakojimą apie močiutę, kurią vidurnaktį pažadina ir išgąsdina nepažįstamas vyras, kuris daužo į langą ir kalba: „Močiute, nebijok, geriau pasakyk, ar tau malkų nereikia?“ „Nereikia, nereikia,“ – su nekviestu svečiu skuba atsisveikinti moteriškė, o ryte pamato, kad nebėra jos malkų.

Kažkuo panaši, bet visai nelinksma istorija nutiko Panevėžyje.

Smetonos gatvės gyventoja Z. S. (gim. 1925 m.) pareigūnams pranešė, kad penktadienio vakarą apie 18.00 val. jai būnant namuose (durys buvo neužrakintos) vidun užėjo nepažįstamas vyriškis. Nieko neklausęs, įsibrovėlis pats nusprendė, ko labiau reikia jam, o ne šeimininkei. Iš kambario jis pagrobė televizorių Samsung.

Nuostolis – 1200 litų. Ar televizorius atviros vagystės metu buvo žiūrimas, nepranešama.

Ciniškas plėšimas įvykdytas ir Biržuose. Karaimų gatvės gyventoja V. E. (gim. 1930 m.) policijai pranešė, kad vieną popietę laiptinėje, prie buto durų, nepažįstamas jaunuolis iš rankų ištraukė rankinę, kurioje buvo pasas, pensininko pažymėjimas, vaistai, piniginė ir 15 litų. Bendras nuostolis – 95 litai, šeštadienį pranešė Panevėžio apskrities VPK.

Apie dar vieną plėšimą – Mažeikiuose, šiandien informuoja Policijos departamentas. Gruodžio 11-osios naktį bute Aušros gatvėje vyriškis, panaudojęs fizinį smurtą, surišo L. Ž. (gim. 1967 m.) bei pagrobė jos auksinius papuošalus, mobiliojo ryšio telefonus, dokumentus ir piniginę. Nukentėjusioji dėl sumušimų gydoma namie. Materialinis nuostolis – 2380 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius