Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalių vagys Vilniuje taikosi ne tik į BMW: išplėšti „Lexus“, „Porsche“ ir „Mercedes“

Pastaruoju metu sostinės ilgapirščiai leido kiek atsikvėpti „Volkswagen“ automobilių savininkams, tuo tarpu kitų prabangių vokiškų ir japoniškų markių mašinos vis dar yra nusikaltėlių taikiklyje.
BMW automobilų dalys
Asociatyvi iliustracija: automobilių dalys / Aliaus Koroliovo / 15min nuotr.

Remiantis policijos pranešimais, praėjęs savaitgalis Vilniuje automobilių šeimininkams praėjo gana ramiai: viešinama tik viena detalių vagystė.

Vasario 24 d. 23 val. Vilniuje, Savanorių pr., automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėta, kad išdaužtas „Mercedes-Benz C200 CDI“ durelių mažojo lango stiklas ir pavogta multimedija. Nuostolis ‒ 2 100 eurų.

Tuo metu pareigūnai turi daug darbų, tirdami dar praėjusį ketvirtadienį per Vilnių nusiritusią detalių vagysčių bangą: nukentėjo iš viso 8 „Lexus“, „Porsche“, MB ir BMW savininkai.

Vasario 22 d. apie 23 val. Vilniuje, Vito Gerulaičio ir Jeronimo Ralio g. sankirtoje, pastebėta, kad nuo automobilio „Lexus“ pavogti šoniniai veidrodėliai. Nuostolis ‒ apie 1 500 eurų.

Vasario 22 d. apie 23 val. 30 min. Vilniuje, Ozo g., pastebėta, kad nuo automobilio „Lexus 450 RX“ pavogta užpakalinio vaizdo šoniniai veidrodėliai. Nuostolis ‒ 1 600 eurų.

Vasario 22 d. pie 23 val. 30 min. Vilniuje, Ozo g., automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėta, kad nuo automobilio „Porsche“ pavogta šoniniai veidrodėliai. Nuostolis ‒ apie 2 000 eurų.

Kita vagysčių serija, matyt, buvo naktinė, išpuoliai pastebėti iš ryto.

Vasario 22 d. apie 8 val. Vilniuje, Polocko g., požeminiame garaže, pastebėta, kad išdaužti dviejų automobilių BMW durelių lango stiklai ir pavogtos multimedijos bei apgadinti priekiniai skydai. Bendra turtinė žala – 14 500 eurų (vienam BMW padarytas 9 500 eurų, kitam – 5 000 eurų nuostolis).

Viename Vilniaus požeminiame garaže vagys suniokojo iškart du BMW, bendra žala siekia 14 500 eurų.

Vasario 22 d. 8 val. 50 min. Vilniuje, Mindaugo g., automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėta, kad iš automobilio „BMW 640i“ pavogta multimedija. Nuostolis – 5 000 eurų.

Vasario 22 d. 9 val. 30 min. Vilniuje, A. Rotundo g., požeminiame garaže, pastebėta, kad išdaužtas automobilio „BMW 640d“ durelių lango stiklas ir pavogta multimedija. Nuostolis tikslinamas.

Vasario 22 d. apie 20 val. Vilniuje, Kalvarijų g., pastebėta, kad nuo automobilio „Mercedes-Benz S350“ pavogta šoniniai veidrodėliai. Nuostolis – 2 000 eurų.

Beje, vienas įvykis, panašus į vagystę sostinėje, savaitgalį užfiksuotas Panevėžyje. 2018-02-25 apie 15.48 val. moteris (gim. 1993 m.), gyvenanti Panevėžyje, pareigūnams pranešė, kad 2018-02-25 14 val. Panevėžyje, Klaipėdos g., daugiabučio gyvenamojo namo požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje pastebėjo, jog išdaužtas automobilio kairės pusės priekinių durų lango stiklas, o iš salono pagrobtas vairas, prietaisų skydelis, bei prietaisų valdymo blokas.

Nuostolis – 3 000 eurų. Kokios markės tai buvo automobilis, pareigūnai neskelbia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius