Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar viena kraupi avarija Klaipėdos rajone – susidūrus dviem motociklams, žuvo jaunuolis

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį greitkelyje Klaipėdos rajone susidūrė du „Suzuki“ motociklai, žuvo jaunas motociklininkas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje/ Asociatyvi nuotr. / Lietuvos policijos nuotr.

Jau skelbta, kad birželio 26-osios naktį Klaipėdos rajono Misgirių kaime avarijoje žuvo jauna moteris ir 4-erių mergaitė. BMW vairavo net 2,66 prom. įpūtęs vyras, jis suimtas.

Tą pačią naktį Klaipėdos rajone, greitkelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda (kryptis link Kauno), ties Kuliškių kaimu, žuvo jaunas motociklininkas.

Kaip praneša Policijos departamentas, birželio 26 dieną 0 val. 20 min. motociklas „Suzuki“, vairuojamas jaunuolio, gimusio 1999 metais, kliudė ta pačia kryptimi važiuojantį motociklą „Suzuki“, vairuojamą bendraamžio, ir, atsitrenkęs į kelio atitvarus, apvirto skiriamojoje juostoje.

Per eismo įvykį žuvo motociklo „Suzuki“ vairuotojas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Tapote šio įvykio liudininkais? Pastebėjimus, nuotraukas ar filmuotą medžiagą prašome siųsti 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius