Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar viena milijoninė skola Kastujevui

Garsiajam milijonieriui finansinių pretenzijų pareiškė ir „Parex“ bankas.
Byla dėl V. Kastujevo milijonų atidėta iki pavasario.
V.Kastujevas / Valdo Kopūsto/„Scanpix“ nuotr

Rusijos kalėjime laikomam garsiam milijonieriui Vadimui Kastujevui – dar viena nemaloni žinia iš Lietuvos.V.Kastujevo ir S.Erlicko pavardės figūruoja ir kitoje Vilniaus apygardos teismo byloje, kurioje „DnB Nord“ bankas viliasi prisiteisti beveik 7 mln. litų.

Ketvirtadienį Vilniaus apygardos teismas nagrinėjo bylą, kurioje ieškinį dėl beveik milijono litų skolos pateikė „Parex“ bankas.

Atsakovai šioje byloje – V.Kastujevas bei jo valdytos statybų bendrovės „GL statyba“ direktorius Stasys Erlickas.

Tiksli ieškinio suma – 989 929,54 lito. „Parex“ banko atstovė Asta Blažytė, motyvuodama konfidencialios kliento informacijos apsauga, atsisakė portalui 15min.lt patikslinti, kokio senumo ši skola, už ką ji susikaupė.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Stasys Erlickas
S.Erlickas

Kaip žinoma, vilniečių V.Kastujevo ir S.Erlicko pavardės figūruoja ir kitoje Vilniaus apygardos teismo byloje, kurioje „DnB Nord“ bankas viliasi prisiteisti beveik 7 mln. litų. Paskola buvo suteikta S.Erlicko vadovaujamai statybų bendrovei, o paskolos grąžinimą asmeniškai laidavo V.Kastujevas.

Rusijos Federacijos Maskvos miesto Bausmių vykdymo tarnybos valdybos federalinės biudžetinės įstaigos tardymo izoliatorius Nr.1 – taip vadinasi vieta, kur šiuo metu įkalintas V.Kastujevas. Tam, kad Vilniaus teismas galėtų nagrinėti bylas, ieškiniai turi būti įteikti asmeniškai kiekvienam atsakovui.

„DnB Nord“ banko atstovai jau turėjo progą įsitikinti, kaip lėtai juda tokios tarptautinės teisinės procedūros. Kantrybe teks apsišarvuoti ir savąjį milijoną siekiantiems atgauti jų kolegoms iš „Parex“ banko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius