-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daugėla išgelbėtas nuo teismo, nes „kažkas atsitiko su jo tėvais“

Garsaus prodiuserio, kuris įtariamas vairavęs neblaivus, sukėlęs avariją ir sužalojęs žmonių, bylą netikėtai teko atidėti.
G.Daugėla
G.Daugėla / „Scanpix“ nuotr.

Vilniaus 1-asis apylinkės teismas trečiadienio rytą negalėjo atversti administracinio pažeidimo bylos vilniečiui Gyčiui Daugėlai. Garsenybė į posėdį tik atsiuntė savo advokatą, o pastarasis bandė miglotai išaiškinti, kodėl nepasirodė klientas.

„Kažkas atsitiko su jo tėvais“, – tikino teisininkas ir aiškino, kad jokių smulkmenų daugiau nežino.

„Skubiai išlėkė, planavo spėt...“

Teisėjas Alenas Piesliakas dar mėgino kamantinėti gynėją, koks su tėvais susijęs nutikimas privertė G.Daugėlą numoti ranka į pusvalandžio trukmės posėdį, kurio data žinoma jau ilgiau nei mėnesį.

„Nežinau, tik šįryt man paskambino. Tiesiog skubiai išlėkė, jie Vilniaus rajone gyvena. Planavo spėt iki posėdžio pradžios, bet nespėjo...“ – teismą tikino advokatas.

Jis aiškino, esą bylos nagrinėjimui iki šio ryto vis tiek nebuvo pasirengta, mat Vilniaus greitosios pagalbos ligoninės medikai ligi šiol nepateikė kai kurių svarbių dokumentų.

Teisėjas A.Piesliakas buvo priverstas atidėti bylą iki rugpjūčio 24 dienos. Atsisveikindamas su advokatu teisėjas pabrėžė, kad jo klientas neturėtų pamiršti kitą sykį pateikti dokumentą, dėl ko nedalyvavo šiandienos posėdyje. „Pasistengsime gauti“, – užtikrino teisininkas.

Nesėkmė prie Lexus vairo

15min.lt primena, kad G.Daugėla prisivirė rūpesčių penktadienio, kovo 13-osios, vakarą, kai jo vairuojamas prabangus visureigis Lexus sostinėje Nemenčinės plento pradžioje gatvėje rėžėsi į Audi, sustojusią ties pėsčiųjų perėja praleisti žmonių. Nuo smūgio Audi šoktelėjo pirmyn ir nubloškė dvi merginas bei vaikiną.

Prodiuseris įvykio vietoje kategoriškai atsisakė pasitikrinti blaivumą.

Avarijos vietoje G.Daugėla elgėsi santūriai, tačiau siautėjo vežamas į Vilniaus priklausomybės ligų centrą Gerosios Vilties gatvėje. Kelių pareigūnų raportuose atsispindi, jog pakeliui prodiuseris iškoliojo policininkus necenzūriniais žodžiais, bandė vienam iš jų įspirti, taip pat mėgino pasprukti. Pareigūnai G.Daugėlą sutramdė uždėdami antrankius. Medikų nurodymu į alkoholio tikrintuvą prodiuseris pūsti taip pat atsisakė.

Už šį siautėjimą teismas yra skyręs prodiuseriui kuklią 500 litų baudą.

G.Daugėla – žinomas muzikos prodiuseris, bendrovės „Tikra produkcija“ vadovas, prisidėjęs kuriant roko operas „Meilė ir mirtis Veronoje“, „Tadas Blinda“, miuziklą „Velnio nuotaka“.

Su Arūnu Valinsku jie buvo kompanionai rengiant prestižinius „Bravo" apdovanojimus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius