-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl dviejų sužalotų taksistų ieškomas ukmergiškis Rimvydas Blusys, pravarde Arklys

Paaiškėjo, kad dėl kruvino incidento Ukmergėje nuo šeštadienio ryto ieškomas buvusiai nusikalstamai „Antenų“ grupuotei priskiriamas Arklio pravardę turintis ukmergiškis Rimvydas Blusys.
Rimvydas Blusys
Rimvydas Blusys / Ukmergės policijos nuotr.

Portalas 15min.lt šeštadienį jau pasakojo apie keistokai išsirutuliojusį konfliktą, kurio metu šeštadienį paryčiais Ukmergėje taksi keleivis peiliu sužalojo du vairuotojus.

Šv.Kūčių dienos popietę Ukmergės krašto žinių svetainė vilkmerge.lt praneša, kad įtariamasis taksi keleivis yra 33 metų Rimvydas Blusys.

Susipykęs su mergina, R.Blusys vėliau įtūžį išliejo ant jį vežusio vairuotojo bei jam į pagalbą atskubėjusio kolegos.

Policijos duomenimis, buvusiai nusikalstamai „Antenų“ grupuotei priskiriamas Arklio pravardę turintis ukmergiškis abiems taksi vairuotojams dūrė peiliu. Po įvykdyto nusikaltimo tiek jis, tiek jo mergina iš nusikaltimo vietos pabėgo. Policija šiuo metu yra paskelbusi įtariamojo paiešką.

Abiems taksi vairuotojams ligoninėje atliktos operacijos. Pirminiais duomenimis, pavojus jų gyvybėms negresia.

Į 50-mečio „Rokata“ taksi įmonės vairuotojo G.J. automobilį įtariamasis su drauge įsėdo Vienuolyno gatvėje apie 6 val. ryto, pasakoja vilkmerge.lt.

Pirmiausia jie nuvyko į visą parą „Lukoil“ degalinėje veikiančią kavinę. Važiuojant atgal tarp vyriškio ir merginos kilo konfliktas. Jie niekaip neapsisprendė, kur važiuoti.

Keliolika minučių po 6 val. minėtas vairuotojas paprašė kolegų pagalbos. Kaip įvykiai klostėsi toliau, aiškinasi policijos pareigūnai.

Vilkmerge.lt nuotr./Taksi automobilis, kurio keleiviai įsivėlė į konfliktą
Vilkmerge.lt nuotr./Taksi automobilis, kurio keleiviai įsivėlė į konfliktą

Kol kas aišku tik tiek, kad netrukus į pagalbos šauksmą atsiliepė netoliese buvęs kitas šios įmonės vairuotojas 33 metų R.B. Iškart po to vairuotojai dispečerės paprašė iškviesti greitąją pagalbą.

Sunkiau sužalotas į pagalbą kolegai atskubėjęs taksi vairuotojas. Įtariama, kad jam pradurtos kepenys. Konfliktavusią porelę vežęs vairuotojas iki ligoninės dar sugebėjo atvažiuoti savo automobiliu. Tačiau vėliau ir jam buvo atlikta operacija. Kadangi taksistai atpažino juos užpuolusi vyriškį, policija iš karto pradėjo jo paiešką.

Pareigūnams atvykus į įtariamojo namus, ten niekas jų neįsileido, nors viduje degė šviesa.

Pareigūnai į pagalbą pasikvietė ugniagesius gelbėtojus. Tačiau jiems atvykus, kriminalistus į namus įsileido įtariamojo sesuo. Atlikę kratą, R.Blusio pareigūnai namuose neaptiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius