Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 26 /12:30

Dėl dviejų „Volkswagen“ automobilių avarijos Vilniaus pakraštyje visureigio vairuotojas keikia duobėtą kelią

Sostinės Liudvinavo gatvėje pirmadienio vidurdienį per dviejų tos pačios markės automobilių avariją, kaip pranešta iškart po įvykio, galėjo nukentėti žmogus. Tačiau po greitosios pagalbos medikų apžiūros avarijos dalyviai nutarė užpildyti eismo įvykio deklaraciją. Teigiama, kad duobėta Liudvinavo gatvė galėjo tapti viena iš šios avarijos priežasčių.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.


Pranešimą apie eismo nelaimę Vilniuje specialiosios tarnybos gavo pirmadienį 11 val. 54 min.

Į avarijos vietą Panerių seniūnijoje išsiųsti greitosios pagalbos ir policijos ekipažai. Paaiškėjo, kad Liudvinavo gatvėje, ties 1B numeriu pažymėtu pastatu, susidūrė du VW markės automobiliai: „Touareg“ ir „Jetta“.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio pirminiais duomenimis, per šią eismo nelaimę nukentėjo vienas žmogus. Maždaug 50 metų vyriškis skundėsi patyręs rankos traumą.

Tačiau įvykio vietoje vyrą vilnietį apžiūrėję greitosios pagalbos medikai nustatė, kad bet kokių rimtų sužalojimų jam pavyko išvengti. Avarijos dalyviai sutarė dėl kaltės ir sutiko užpildyti techninio eismo įvykio deklaraciją.

15min.lt fotoreporteris Irmantas Gelūnas įvykio vietoje sužinojo, kad vietos gyventojai jau kone dešimt metų keikia kelininkus ir skundžiasi valdžiai dėl Liudvinavo gatvės būklės. Teigiama, kad būtent duobėta važiuojamoji dalis galėjo tapti viena iš šios avarijos priežasčių.

„VW Touareg“ vairuotojas minėjo, kad bandydamas išvengti didelių duobių išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą. Be to, matomumą jam esą užstojo kitas tikriausiai priekyje ta pačia kryptimi važiavęs automobilis. Visureigio vairuotojas nespėjo laiku grįžti į savąją kelio pusę ir abu VW automobiliai kairės pusės kampais susidūrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius