Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl gero laimikio Pagėgių pasieniečiams teko vykti į Kauną: kelionė apsimokėjo

Kaune pasieniečiai sulaikė du vyrus ir 2500 pakelių cigarečių.
Bylos įkalčiai
Bylos įkalčiai / VSAT nuotr.

Pagėgių pasieniečiai Kaune sulaikė du vietinius gyventojus, o automobilyje „VW Passat“ rado 2500 pakelių kontrabandinių cigarečių. Nelegalių rūkalų aptikta ir sulaikytųjų namuose.

Penktadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių pasienio rinktinės Kriminalinės žvalgybos ir Specialiosios paskirties skyrių pareigūnai surengė operaciją Kaune. Iš pradžių VSAT pareigūnai atvyko į vieną Kaune esančią gatvę, kur pastebėjo du vyrus, stovinčius prie automobilio „VW Passat“. Jame pasieniečiai rado penkias dėžes, kuriose buvo 2500 pakelių cigarečių „NZ Gold“, paženklintų Baltarusijos akcizo ženklais.

50-mečio ir 70-mečio sulaikytų kauniečių gyvenamosiose patalpose tą pačią dieną Pagėgių pasienio rinktinės pareigūnai atliko kratas. Jų metu pasieniečiai dar rado 116 pakelių cigarečių „NZ Gold“, „Minsk Super Slim“ ir „Fest“ su Baltarusijos akcizo ženklais.

Dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis VSAT Pagėgių pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Abu kauniečius pasieniečiai buvo uždarę į areštinę. Po apklausų jie paleisti skyrus kardomąsias priemones rašytinius pasižadėjimus neišvykti.

Kontrabandiniai rūkalai ir automobilis „VW Passat“ saugomi Pagėgių pasienio rinktinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius