-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl konflikto Vilniaus picerijoje nuteistas kikbokso pasaulio čempionas Sergejus Maslobojevas

Į konfliktą sostinės picerijoje įsivėlęs Sergejus Maslobojevas, pravarde Kuvalda, yra 2013 m. kikbokso pasaulio čempionas. Teisme jis pareiškė buvęs nuteistas nepagrįstai: „Jeigu būčiau smogęs, tikrai nebūtų nežymus sveikatos sutrikdymas.“
Sergejus Maslobojevas
Sergejus Maslobojevas

Vilniaus miesto apylinkės teismas išnagrinėjo ir penktadienį paskelbė nuosprendį baudžiamojoje byloje, kurioje dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir pasipriešinimo policijai kaltinami Vladimiras Marcinkevičius, Sergejus Maslobojevas ir Andrius Šipaila. 

Dar 2012 m. birželį 15min.lt pranešė, kad garsus kikboksininkas Sergejus Maslobojevas sostinėje įsivėlė į konfliktą ir su dviem draugais buvo išvežtas į policiją.

Penktadienį Delfi.lt rašo, kad sostinės picerijoje su draugais siautėjęs ir policijos pareigūnams pasipriešinęs daugkartinis kikbokso pasaulio čempionas, pravarde Kuvalda, išgirdo jam nepalankų teismo verdiktą.

Vilniaus miesto apylinkės teismas penktadienį paskelbė nuosprendį, kuriuo garsų sportininką pripažino kaltu ne tik dėl viešosios tvarkos pažeidimo, bet ir pasipriešinimo tarnybines pareigas atlikusiems pareigūnams.

Teisėja Ieva Gavelytė-Kalytienė nusprendė, kad bausmės tikslai bus pasiekti anksčiau neteistam S. Maslobojevui paskiriant ne su laisvės atėmimu susijusią sankciją – nuteistasis per šešis mėnesius į valstybės biudžetą privalės sumokėti 28 MGL dydžio (3 640 Lt) baudą.

Tuo metu dar agresyviau viešoje vietoje elgęsis S.Maslobojevo draugas Vladimiras Marcinkevičius už tas pačias nusikalstamas veikas gavo 38 MGL dydžio (4 940 Lt) baudą.

Šioje byloje buvo teisiamas ir vilnietis Andrius Šipaila – nors teismas konstatavo, kad jis pasipriešino policijos pareigūnams, tačiau nusprendė bylą nutraukti ir atleisti nuo baudžiamosios atsakomybės pagal laidavimą.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Sergejus Maslobojevas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Sergejus Maslobojevas teisme

Picerijoje iš administratorės išsityčiojęs S.Maslobojevas jai turės sumokėti 800 Lt neturtinės žalos atlyginimą. Be to, boksininkas su V.Marcinkevičiumi taip pat turės atlyginti žalą ir picerijoje sumuštam apsaugininkui – jam priteisti 2 tūkst. Lt. V.Marcinkevičius picerijos barmenui taip pat privalės sumokėti tūkstantį litų.

„Ne piniguose esmė, bet dėl to, kad nenoriu, jog visi galvotų, kad kaltinimai yra pagrįsti – kas liečia mano kolegą, apsaugininkas ruošėsi jam smūgiuoti, aš jį tiesiog atitraukiau, draugui padėjau atsistoti ir išeiti, o jie sako, kad jam smogiau. Jeigu būčiau smogęs, tikrai nebūtų nežymus sveikatos sutrikdymas. Nežinau, kur logika – nesąmonė, manau, skųsime aukštesniam teismui, man tas teistumas nereikalingas. Ir iš viso aš nemėgstu būti šmeižiamas nebūtais dalykais, nes ką padariau, tai pasikarščiavau, kai mane negražiai pavadino, aš pasakiau administratorei čiuožk, dėl to atsiprašiau, buvau kaltas, o dėl to apsaugos darbuotojo – nesąmonė, šmeižtas“, – Delfi.lt cituoja nuteistąjį kikbokso čempioną.

Šiandienis Vilniaus miesto apylinkės teismo nuosprendis dar neįsiteisėjo, sportininkas žada būtinai jį skųsti.

2013 m. spalį Lietuvos kikboksininkas S.Maslobojevas Brazilijoje vykusiame pasaulio WAKO kikbokso čempionate tapo nugalėtoju.

Ankstesni kovotojo, pravarde Kuvalda, titulai irgi įspūdingi: Pasaulio kikbokso sunkaus svorio čempionas (W.K.A.), Europos kovų be taisyklių lengvo sunkiasvorio čempionas (W.W.U.F.C), Lietuvos kovų be taisyklių čempionas, Baltijos šalių Muay-Thai čempionas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius