Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl kūdikio mirties Kelmės r. įtariamą motiną teismas leido suimti, bet tik trumpam

Telšių apylinkės teismas tik iš dalies tenkino prokuratūros prašymą ir leido laikyti įtariamąją suimtą trigubai trumpiau, nei buvo prašoma.
Antrankiai
Antrankiai / Šiaulių apylinkės teismo nuotr,

Kaip skelbta, teismo buvo prašoma suimti motiną, Kelmės rajone įtariamą neatsargiu kūdikio gyvybės atėmimu. Telšių apylinkės teismas tik iš dalies tenkino Šiaulių apygardos prokuratūros prokurorės Laimutės Martinavičienės prašymą ir suėmė įtariamąją 10 dienų.

39-erių metų dviejų vaikų mamai pareikšti įtarimai dėl neatsargaus gyvybės atėmimo (pagal Baudžiamojo kodekso 132 str. 1 d.) mažamečiui sūnui, kuris savaitgalį pristatytas medikams jau miręs ir su smurto žymėmis. Ikiteisminio tyrimo metu bus aiškinamasi kūdikio mirties priežastis. Specialisto išvada dėl mirties priežasties dar nebuvo gauta.

Telšių apylinkės teismo nutartis dėl suėmimo vykdoma, tačiau per savaitę gali būti apskųsta aukštesnės instancijos teisėjams.

Įtariamąją prašyta suimti 1 mėnesiui, nes, prokuratūros požiūriu, būdama laisvėje moteris galėtų slėptis nuo ikiteisminio tyrimo pareigūno, prokuroro ar teismo, taip pat galėtų trukdyti ikiteisminio tyrimo procesui.

Baudžiamasis kodeksas už neatsargų kūdikio gyvybės atėmimą numato areštą arba laisvės atėmimą iki ketverių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius