Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl narkotikų Indonezijoje sulaikytam lietuviui gresia mirties bausmė, o jo žmona paleista

Indonezijoje dėl narkotikų gabenimo sulaikytas Lietuvos pilietis, kuriam pagal vietos įstatymus gresia mirties bausmė, lieka suimtas, jo žmona paleista į laisvę, antradienį pranešė Lietuvos diplomatai.
Balis dar vadinamas šventyklų miestu.
Asociatyvinė iliustracija: Balis vadinamas šventyklų miestu. Ten sulaikytam lietuviui ir į laisvę paleistai jo žmonai belieka melstis ir tikėtis teisininkų bei diplomatų pagalbos. / Shutterstock nuotr.

Užsienio reikalų ministerija patvirtino oficialiais kanalais gavusi informaciją apie rugpjūčio 11 dieną tarptautiniame oro uoste Balyje sulaikytus Lietuvos piliečius.

„Vienam iš sulaikytų piliečių taikomas areštas, jis įtariamas Indonezijos Narkotinių medžiagų įstatymo pažeidimu dėl 3,744 kilogramo narkotinių medžiagų gabenimo. Kitai sulaikytai pilietei įtarimai nėra pareikšti, ji šiuo metu yra paleista“, – informavo ministerija.

Pagal vietos įstatymus, dėl narkotikų gabenimo lietuviui gresia mirties bausmė.

Anot vietos žiniasklaidos, pas 41 metų lietuvį narkotikai rasti tikrinant rentgeno įranga. Jo kuprinėje rastas paketas, kuriame buvo 944 gramai kristalinės medžiagos, kuri, kaip paaiškėjo, yra metamfetaminas. Dar du paketai rasti kituose V.L. daiktuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius