-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl nesėkmingų bandymų praėjusią parą papirkti pareigūnus teisme turės aiškintis dar penki KET pažeidėjai

Praėjusią parą policija užregistravo dar penkis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus. KET pažeidėjai policininkus bandė sugundyti sumomis nuo 50 iki 500 litų.
Lipdukas „Aš neimu kyšio“
Lipdukas „Aš neimu kyšio“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip pranešė Policijos departamentas, dar penktadienį prieš pat vidurnaktį, apie 23.30 val. Kaišiadoryse, Gedimino g., M.Č. (gim. 1990 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį be valstybinės techninės apžiūros, Kaišiadorių r. policijos pareigūnui siūlė 50 litų kyšį.

Įtariamasis M.Č. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Šeštadienį apie 2.50 val. Kaišiadorių r., Žiežmarių miestelyje, Kauno g., A.M. (gim. 1994 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (0,85 prom. alkoholio), Kaišiadorių r. policijos pareigūnams siūlė 190 litų kyšį.

Įtariamasis A.M. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat šeštadienį apie 15.05 val. Klaipėdoje, Liepų g. ir Pievų g. sankryžoje, E.G. (gim. 1953 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (1,53 prom. alkoholio), Klaipėdos apskrities VPK pareigūnams siūlė 500 litų kyšį.

Įtariamasis E.G. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną apie 21.23 val. Klaipėdoje, Šilutės pl., M.T. (gim. 1975 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (0,72 prom. alkoholio), Klaipėdos apskrities VPK pareigūnams siūlė susitarti, žadėdamas atvežti pinigų.

Įtariamasis M.T. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį apie 4 val. Palangoje, Kretingos g. ir Sodų g. sankryžoje, M.Š. (gim. 1988 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (1,37 prom. alkoholio), Palangos m. policijos pareigūnams siūlė 500 litų kyšį.

Įtariamasis M.Š. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius