Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl netvarkingo dūmtraukio sudegė visa įmonės buhalterija

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas infomuoja apie svarbesnius praėjusios paros įvykius. Šalyje kilo 32 gaisrai, jų metu 2 žmonės žuvo, o vienas gyventojas buvo traumuotas.
Įvykio vietoje
Ugniagesiai / Mato Draugelio nuotr.

Ketvirtadienį naktį, apie 2 val. 50 min., Varėnos rajono Rakų kaime gaisras kilo šalia namo stovinčiame garaže. Gaisro metu išdegė garažas, sudegė jame buvęs automobilis „VW Passat“, nudegė gretimo garažo stogo danga ir šalia stovinčio namo dalis stogo dangos bei medinės stogo konstrukcijos. Įvykis tiriamas, operatyviai praneša Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Trečiadienį apie 9 val. 15 min. Kelmėje, Vytauto Didžiojo gatvėje, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėję ugniagesiai, patekę į uždūmintas patalpas ir numalšinę liepsnas, lovoje tarp apdegusių čiužinių rado gaisre žuvusį 55-erių metų vyrą. Gaisro metu sudegė lova, aprūko kambario sienos ir lubos. Namo savininkai pastate negyveno, o dviejuose pirmo aukšto kambariuose mėgo lankytis asocialūs asmenys. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 12 val. 55 min. gaisras kilo Kupiškio rajone, Adomynės kaime, apleistų dirbtuvių pastate. Per gaisrą išdegė lova ir patalynė, dalis medinių grindų, aprūko kambario sienos. Užgesinus gaisrą, gaisravietėje rastas 37-erių metų vyro kūnas. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Apie 20 val. 15 min. Klaipėdos rajone, Kulių kaime, sodų bendrijoje „Žilvitis“, užsidegė kol kas nenustatyto savininko sodo namelis. Atskubėję ugniagesiai, iš uždūminto pastato spėjo išvesti 63-ejų metų moterį ir 42-ejų metų vyrą, kurį medikai išvežė į ligoninę. Gaisro metu apdegė namų apyvokos daiktai, aprūko patalpos. Įvykis tiriamas.

Apie 8 val. 25 min. gaisras kilo Kėdainių rajone, Tiskūnų kaime, UAB „Tiskūnų Agro“ gamybinės laboratorijos buhalterijos patalpoje. Per gaisrą apdegė plastikinėmis lentelėmis iškaltos sienos ir lubos, baldai, kompiuteris, buhalteriniai dokumentai, aprūko šalia esančios laboratorijos sienos bei lubos. Gaisras įsiplieskė dėl netvarkingo dūmtraukio.

Apie 13 val. 5 min. Varėnos rajone, Mergežerio kaime, užsiliepsnojo UAB „Rytra“ priklausantis automobilis ZIL 131. Per gaisrą išdegė mašinos variklio skyrius ir vairuotojo kabina.

Tuo tarpu apie 13 val. 40 min. Trakuose, Aukštadvario gatvėje, užsidegė Trakų rajono policijos komisariatui priklausantis automobilis „Škoda Octavia“. Ugnis nuniokojo mašinos saloną, o šių gaisrų aplinkybės aiškinamos.

Apie 11 val. 55 min. Vilniuje, Svajonių gatvėje, užsiliepsnojo dviejų aukštų su palėpe medinis gyvenamasis namas. Gaisro metu nudegė ir buvo išardytas pastato stogas, išdegė antras namo aukštas. Įvykis tiriamas.

Apie 14 val. 15 min. Vilniaus rajone, Miežnionių kaime, užsidegė gyvenamasis namas ir prie jo priblokuotas ūkinis pastatas. Per gaisrą nudegė viso pastato stogas, sudegė ūkinis pastatas bei jame buvę ūkio reikmenys, išdegė gyvenamųjų patalpų vidus. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius