Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dėl nušautos miegančios merginos sulaikyti ir broliai Žemininkai, o anksčiau sulaikytą įtariamąjį teismas jau leido suimti

Tyrimas dėl savaitgalį Katiliškių kaime nušautos miegančios 24 metų merginos toliau juda į priekį.
Kaune vyko konkursas „2009 metų geriausias Lietuvos viešosios policijos patrulis“, skirtas gerinti viešosios policijos patrulių profesinį ir fizinį pasirengimą
Asociatyvinė iliustracija: sulaikymas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Dėl nušautos miegančios merginos policijoje atsidūrė ne tik vienas iš kelių įtariamųjų, kurie šaudė į namą Kalašnikovo automatu, bet ir broliai Žemininkai, kuriems tos kulkos tikriausiai buvo skirtos.

Trečiadienį Policijos departamento (PD) atstovai pranešė, kad įtarus Neringos N. (gimusios 1988 m.), kuri birželio 16 d. 7 val. 15 min. buvo pristatyta į Marijampolės ligoninę iš Marijampolės sav., Katiliškių k., kur nuo šautinės žaizdos galvoje mirė, nužudymu, birželio 18 d. Marijampolės apskrities VPK pareigūnai sulaikė ir uždarė į areštinę ne tik Martyną R. (gimusį 1981 m.), bet ir pagarsėjusius brolius – Audrių Žemininką (gimusį 1980 m.) ir Gintarą Žemininką (gimusį 1985 m.).

Nušautoji mergina buvo G.Žemininko draugė.

Kaip skelbta anksčiau, merginos netekęs G.Žemininkas nenoriai bendrauja su pareigūnais. Žiniasklaidoje svarstyta, kad vyriškį tylėti verčia baimė netyčia išsiduoti apie kokius nors nusikaltimus arba jis laikosi nerašyto kalėjimo duonos ragavusiųjų įstatymo – nieku gyvu nebendradarbiauti su teisėsaugos pareigūnais.

Dar du su kruvinuoju įvykiu kažkaip susiję asmenys – M.K. (gimusi 1989 m.) ir E.S. (gimęs 1988 m.) apklausti ir kol kas paleisti į laisvę.

Tuo tarpu pirmadienį sulaikytą dėl nužudymo įtariamą Martyną R. trečiadienį Marijampolės rajono apylinkės teismas, visiškai tenkinęs prokuratūros prašymą, leido laikyti suimtą 3 mėnesius.

Tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius