Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl nužudymo prie „Metelicos“ suimti du įtariamieji

Kelias savaites po nužudymo Kaune, prie naktinio klubo „Metelica“, užsitęsusi tyla nutraukta: Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai pranešė sulaikę du kauniečius, kuriems pareikšti įtarimai dėl 29 metų kauniečio nužudymo. Vyras buvo sumuštas ir nudurtas.
Klubo prieigos
Klubo prieigos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

15min.lt rašė, kad spalio 31-osios naktį, apie 2.45 val., prie naktinio klubo „Metelica“ tarp grupės jaunuolių kilo konfliktas, kurio metu buvo nužudytas 29-erių kaunietis V.G. Įvykio liudininkas, susisiekęs su naujienų portalu, teigė, jog dėl nelaimės iš dalies kalta klubo administracija ir apsaugos darbuotojai. Jie esą nekreipė dėmesio į klubo prieigose vykstančias mirtinas muštynes, be to, laiku nepasirūpino suteikti pagalbos nukentėjusiajam.

Kaip informuoja Kauno pareigūnai, praėjusią savaitę jie sulaikė du kauniečius – 21 metų A.P. ir 24-erių M.A., jiems pareikšti įtarimai dėl nužudymo. Pirmadienį teismas 21 metų įtariamąjį leido suimti 2 mėnesiams, o trejais metais vyresnį M.A. – 10 dienų. Pareigūnų teigimu, abu jie anksčiau yra buvę teisti.

Pareigūnai tęsia tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius