-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dėl nužudymo Ukmergėje sulaikytas nepilnametis

Ukmergės policija sulaikė nepilnametį, kuris įtariamas nužudymu. Dar vienas nepilnametis įtariamasis su advokatu pats pasirodė policijos komisariate.
Ukmergės policininkai dirba įvykio vietoje
Ukmergės policininkai dirba įvykio vietoje. / Vilkmerge.lt nuotr.

Kaip 15min.lt jau skelbė, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, apie 2 val., į Ukmergės ligoninę iš Anykščių gatvės namo kiemo pristatytas ir dėl veido bei krūtinės sumušimų paguldytas I.I.K. (gim. 1952 m.). Po kiek laiko, apie 3.45 val., vyriškis ligoninėje mirė.

Prieš vyriškį užpuolant chuliganams, jis buvo ką tik paleistas iš policijos, kur atsidūrė už tai, jog neblaivus pasirodė viešoje vietoje.

Ukmergės naujienų portalas vilkmerge.lt praneša, jog I.I.K. likus iki namų tik pereiti gatvę susitiko du neblaivius nepilnamečius. Jie vyriškį suspardė, atėmė laikrodį, piniginę ir žiedą.

Aiškindamiesi nusikaltimą pareigūnai pirmiausia sulaikė jo buto nuomininką – 1985 m. gimusį A.B., vėliau – 1970 m.  gimusį S.S.

Per apklausą paaiškėjo, kad sulaikytieji prie nusikaltimo tiesiogiai neprisidėjo ir iš areštinės bus paleisti. Tačiau jų parodymai pareigūnus atvedė prie nusikaltimo vykdytojų.

Netrukus buvo sulaikytas 17-metis Daukanto gatvės gyvenantis A.B. Po kelių valandų jaunuolis pareigūnams parodymus jau davė įvykio vietoje.

Kitas nusikaltimo dalyvis 16-metis Kauno miesto gyventojas D.D., atostogaujantis Ukmergėje pas senelius, nuo pareigūnų pasislėpė. Policininkai buvo paskelbę jaunuolio paiešką. Tačiau apie 22 val. vaikinas su advokatu pasirodė policijos komisariate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius