Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl riaušių prie Seimo įtariamas vilnietis spėjo „pasižymėti“ ir naujoje apiplėšimo byloje

Galėtume nelinksmai pajuokauti: kai kurie rugpjūčio riaušių prie Seimo bylos įtariamieji, laukdami tikriausiai jiems gresiančio teismo, nesėdi sudėję rankų. Neseniai vieną tokių asmenų teisėsauga sulaikė, įtardama nauju nusikaltimu – vilniečių poros apiplėšimu.
Jungtinės pareigūnų pajėgos išvaiko ir sulaiko riaušininkus
Asociatyvi iliustracija: rugpjūčio 11-osios vakaras prie Seimo / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Dar rugsėjo 29 d. rytą Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė ir plėšimu įtariamą asmenį, kuriam yra atliekamas ne vienas ikiteisminis tyrimas, vienas jų ‒ dėl sostinėje sukeltų riaušių.

Plėšikai atėmė iš surišto vyro mobilųjį telefoną „Samsung“, o iš jo draugės pagrobė 90 eurų.

Kaip žinoma, dėl garsiųjų rugpjūčio 11-osios neramumų prie parlamento rūmų tą patį vakarą ir vėliau buvo sulaikyta iš viso per 60 asmenų, vienas įtariamųjų yra 1987 m. gimęs vilnietis. Ikiteisminio tyrimo metu vyras nėra laikomas suimtas, prokuratūra paskyrė jam kitokio pobūdžio kardomąsias priemones.

Būdamas laisvėje, jaunas vyras, įtariama, pavyzdingai elgtis nenusiteikęs.

Klampoka nauja istorija prasidėjo dar rugsėjo 16 d., net nežinia, kokiu tiksliai metu, galbūt 16 valandą, o galbūt 18-tą. Tikslumo nėra, nes per plėšimą nukentėję vilniečiai į pareigūnus susizgribo kreiptis tik praėjus ilgiau nei savaitei po įvykio – rugsėjo 24-ąją, ryte.

Tądien vyras su moterimi tyrėjams papasakojo, kad linksminosi bute sostinės Mechanikų gatvėje (Naujininkų sen.), pareiškėjai neslėpė, jog buvo vartojamas alkoholis. Išgertuvių įkarštyje į būstą įsibrovė 2 nekviesti vyrai. Įsibrovėliai liepė gultis sugėrovas ant žemės, priešingu atveju grasino susidoroti, sumušti. Vyrui buvo surištos rankos.
Plėšikai atėmė iš jo mobilųjį telefoną „Samsung“, o iš jo draugės, kuriai vėliau teko surištąjį išlaisvinti, pagrobė 90 eurų.

Net ir gavę pasenusią informaciją, pareigūnai savais metodais netrukus nustatė vieną iš galimų įtariamųjų. Tad šis vyras, anksčiau teismas už plėšimus, vagystes, disponavimą narkotikais bei kūno sužalojimą, netrukus buvo sulaikytas. Šiuo metu įtariamojo atžvilgiu atliekami iš viso mažiausiai trys tyrimai. Vienas susijęs su riaušėmis, kitas su minėtu apiplėšimu sostinės Naujininkuose, o trečiasis – su vagyste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius