Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl Rokiškio bendrabutyje sukelto gaisro sulaikyti trys jaunuoliai

Teismas, tenkindamas Rokiškio rajono apylinkės prokuroro prašymą paskirti kardomąją priemonę, leido mėnesiui ir 15 dienų suimti 22 metų rajono gyventoją A.Z., kuris kartu su dviem kitais rokiškiečiais buvo sulaikytas dėl įtarimų, susijusių su krašto visuomenės didelį susidomėjimą sukėlusiu gaisru Rokiškio miesto Taikos gatvės 23-iajame name.
Suėmimas
Suėmimas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kitiems dviem sulaikytiesiems – 23 metų R.P. ir 21 metų R.P. paskirtos švelnesnės kardomosios priemonės.

Rokiškio rajono apylinkės prokuroras Renaldas Žalys, organizuojantis ir kontroliuojantis ikiteisminį tyrimą, sakė, kad trims sulaikytiems asmenims buvo pareikšti įtarimai dėl plėšimo įsibrovus į patalpas ir turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu.

Praėjusio pirmadienio naktį dėl gaisro Rokiškio miesto Taikos gatvės 23-iajame name esančiame bendrabutyje buvo evakuota dešimt gyventojų, prie vieno buto durų rasti du sumušti, smalkėmis apsinuodiję vyrai – buto šeimininkas ir jo draugas išgabenti į ligoninę. Šeimininkas bute pasigedo vaizdo grotuvo, televizoriaus, muzikinio centro ir mobiliojo telefono.

Ikiteisminį tyrimą atlieka Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Rokiškio rajono policijos komisariato tyrėjai.

Už plėšimą įsibrovus į patalpas baudžiama laisvės atėmimu iki septynerių metų, už turto sunaikinimą visuotinai pavojingu būdu – iki dvejų arba penkerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius