-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 20 /19:48

Vilniuje sutvarkius pažeistą dujotiekio vamzdį eismas Grybo gatvėje atnaujintas

Trečiadienio vidurdienį pranešta, kad Vilniuje, V.Grybo gatvėje, esančioje Antakalnio mikrorajone, vykdant dujotiekio remonto darbus buvo pažeistas dujų vamzdis. Trečiadienio vakarą eismas atnaujintas, sutvarkius darbininkų pažeistą dujotiekio vamzdį.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Facebook/Reidas Vilniuje nuotr.
Temos: 2 Dujos Antakalnis

Kaip informavo Bendrasis pagalbos centras, pranešimas apie nelaimę buvo gautas 13 val. 04 min.

Anot pranešimo, gatvėje susidarė didelė dujų koncentracija, į įvykio vietą išskubėjo visos tarnybos.

Kol bus pašalinti incidento padariniai, V.Grybo gatvės ruožas prie karių kapinių buvo uždarytas.

„Eismas jau atidarytas, pareigūnai išvažiavo, visi miesto gyventojai gali drąsiai važiuoti tuo keliu“, – BNS sakė Vilniaus policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Vilniuje trečiadienį po vidurdienio tvarkydami dujotiekį darbininkai buvo pažeidę vamzdį Vinco Grybo ir Karių Kapų gatvių sankryžoje. Pirminiais duomenimis, po avarijos kilo dujų nuotėkis.

Kelio ruožas prie Karių Kapų gatvės buvo uždarytas, pareigūnai prašė rinktis kitą maršrutą.

Įvykio vietoje budėjo ugniagesiai, eismą reguliavo policija.

Daliai vartotojų atjungtas dujų tiekimas

ESO 18.24 val. pranešė, kad įvykio vietoje dirbančios ESO dujų tarnybos brigados apie 17:30 val. lokalizavo dujų nuotėkį.

Tęsiant dujotiekio remonto darbus, atjungti beveik 60 ESO klientų, kurie apie gamtinių dujų tiekimo nutraukimą informuoti asmeniniais pranešimais.

„Dujotiekio remonto darbus planuojama baigti dar šiandien. Klientai apie darbų pabaigą ir atnaujintą gamtinių dujų tiekimą, pakartotinai gaus asmeninius pranešimus“, – pranešė ESO.

Juntamas dujų kvapas

Anksčiau platintame pranešime ESO nurodė, kad dujotiekio tvarkymo metu Antakalnio mikrorajone buvo juntamas dujų kvapas.

„Informuojame, kad tretiesiems asmenims klojant komunikacijas po žeme betranšėjiniu būdu Vilniaus Antakalnio rajone, apie 13 val., buvo pažeistas dujotiekis. Į įvykio vietą iškart išvyko operatyvinės ESO dujotiekio avarinės tarnybos brigados. Specialistai, siekdami kuo mažesnės žalos gyventojams ir aplinkai, intensyviai darbuojasi lokalizuodami ir likviduodami dujotiekio pažeidimą, kartu daro viską, kad dujų tiekimas sutriktų kuo mažesniam klientų skaičiui“, – informavo ESO atstovas Tomas Kavaliauskas.

Pranešime teigiama, kad labai preliminariu vertinimu darbai gali užtrukti iki vėlumos.

„Antakalnio rajone galėjo būti juntamas dujų „kvapas“, gyventojams nereikėtų nerimauti, tačiau esant abejonėms visada galima skambinti ESO Dujų avarinei tarnybai nemokamu trumpuoju numeriu 1804. ESO atsiprašo klientų dėl galimai patiriamų nepatogumų. Apie atkurtą gamtinių dujų tiekimą ESO klientai bus informuojami nedelsiant“, – rašoma pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius