Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dembavos tragedija Šilutėje nepasikartojo – pareigūnai nuo išprievartavimo išgelbėjo nepilnametę

Šeštadienio naktį, apie ketvirtą ryto, bendruoju pagalbos telefonu paskambino penkiolikmetė mergina ir šaukėsi pagalbos. Ji teigė, kad ją vaikosi po mišką vyras su peiliu ir grasina išprievartauti. Operatyviai išsiaiškinta, iš kurios vietos sklinda pagalbos šauksmas. Pagrobėjas sulaikytas mėnesiui, kol bus išsiaiškintos visos įvykio aplinkybės.
Įvykio vietoje
Sulaikytas vyras savo kaltę neigia. / 15min.lt nuotr.

Tragedija Panevėžio rajone Dembavoje išmokė pareigūnus ir mobiliojo ryšio operatorius veikti suderintai ir tiksliai. Po merginos pagalbos šauksmo greitai buvo išsiaiškinta, iš kurios vietos skambinta.

Policija išvyko į įvykio vietą žinodami tik apytikslę vietą. Visą kelią pagalbos šauksmo vieta buvo tikslinama. Ryšio operatorių informacija pasitvirtino.

Pareigūnai įjungė sirenas ir liepė merginai eiti garso link.

Miške netoli Šilutės rajono Juknaičių kaimo policininkai aptiko automobilį „Volvo“. Jis buvo tuščias. Pareigūnai paskambino merginos telefonu. Ji atsiliepė ir pranešė, kad vis dar slapstosi miške.

Policija įjungė sirenas ir liepė merginai eiti garso link. Netrukus mergina atsidūrė pareigūnų automobilyje. Per tą laiką „Volvo“ dingo.

Jis buvo surastas pagal vėžes. Rado jį su visu vairuotoju, kuris buvo užsirakinęs ir nė nemanė atidaryti automobilio durelių. Policininkai išmušė langą ir besipriešinantį vyrą iškrapžtė lauk.

"Volvo"

Tuomet pareigūnai išmušė langą ir besipriešinantį vyrą išprašė lauk.

35-erių metų vyras sulaikytas. Jis atsisakė tikrintis girtumą, todėl paimta jo kraujo tyrimams. Nepilnametė mergina buvo blaiva. Vyras tikina, kad turi šeimą ir vaiką.

Istorija prasidėjo penktadienio pavakarę. Mergina vaikščiojo Juknaičiuose.

Pirminiais duomenimis, prie jos privažiavo tamsios spalvos automobilis. Vairuotojas paklausė, kiek valandų. Pokalbis neužsimezgė, tačiau mergina pajuto, kaip ją pačiupo iš nugaros ir įsitempė į automobilį.

Vėliau paaiškėjo, kad mergina į automobilį įsėdo pati, nes automobilyje be sulaikytojo buvo dar kitų pažįstamų jaunuolių. Kompanija smagiai leido laiką iki paryčių.

Vėliau automobilis pajudėjo iš Juknaičių į Sausgalvius. Vyras turėjo parvežti merginą namo, tačiau porelė pasuko į mišką. Vyras grasino peiliu ir liepė nusirengti. Mergina paprašė leisti nueiti į krūmus nusilengvinti. Tuo metu pabėgo ir paskambino policijai.

Sulaikytas vyras savo kaltę neigia. Įvykusio teismo posėdžio metu buvo leista sulaikyti įtariamąjį vienam mėnesiui.

Sausio mėnesį 15min.lt rašė apie autoįvykį, kuriame žuvo du žmonės. Tai buvo šios merginos tėvas ir jos širdies draugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius