Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didelis gaisras Ukmergėje nusiaubė daugiabučio stogą, evakuoti 25 žmonės, savivaldybė rūpinasi jų apgyvendinimu

Didelis gaisras penktadienio vakarą nusiaubė daugiabučio stogą Ukmergėje. Per incidentą ugniagesiai evakavo 25 žmones, po gaisro savivaldybė pradėjo rūpintis jų apgyvendinimu.
Gaisras Ukmergėje, Vilniaus g.
Gaisras Ukmergėje, Vilniaus g. / vilkmerge.lt nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Kaip redakcija sužinojo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, pranešimas apie gaisrą trijų aukštų daugiabutyje Vilniaus g. gautas apie 21.53 val. Į incidento vietą nusiųstos net penkios autocisternos ir autokopėčios.

Gelbėtojams atvykus, namo stogas degė atvira liepsna. Ugniagesiai iš dvidešimties butų namo evakavo 25 žmones.

Gesinant gaisrą policija uždarė Vilniaus g. atkarpą ties įvykio vieta. Tai padaryta dėl to, kad pro šalį važiuojantys automobiliai netrukdytų ugniagesiams.

Pasak gelbėtojų, apie 22.29 val. gaisras buvo užgesintas. Žmonės nenukentėjo, tačiau ugnis nuniokojo apie 200 kvadratinių metrų stogo, vandeniu buvo sulieti butai trečiame namo aukšte.

Saugumo sumetimais evakuotiems žmonėms kol kas neleidžiama grįžti namo. Savivaldybė pradėjo rūpintis jų apgyvendinimu nakčiai. Spręsti problemos į įvykio vietą atvyko ir vos prieš savaitę išrinktas naujasis Ukmergės meras Vydas Paknys.

Dėl ko kilo gaisras, kol kas nežinoma. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius