-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dideliu greičiu važiuodamas automobilis įskriejo į upę (nuotraukos, video, papildyta 23.24 val.)

Du žmonės ketvirtadienio vakarą sugebėjo išsigelbėti iš automobilio, Vilniaus centre įskriejusio į upę. Iš vandens jiems padėjo išlipti praeiviai.
Ugniagesiai upėje ieško automobilio
Ugniagesiai upėje ieško automobilio. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Apie 20.06 val. Vilniaus centre, ties Karaliaus Mindaugo tiltu, dideliu greičiu skriedamas lengvasis automobilis nepataikė užvažiuoti ant tilto ir įskriejo į Nerį.

Pirminiais duomenimis, automobiliu važiavo du žmonės, jiems išlipti iš vandens padėjo praeiviai.

Po nelaimės į įvykio vietą suvažiavo gausios ugniagesių gelbėtojų pajėgos, policijos patruliai, greitosios pagalbos medikai. Abu iš vandens išlipusius žmones medikai nuvežė į ligoninę.

Ugniagesiai gelbėtojai tikrina upės dugną ir aiškinasi, ar automobilyje nebuvo daugiau žmonių. Tuo tarpu Karaliaus Mindaugo tiltą ir jo prieigas apgulė minios vilniečių, smalsiai stebinčių pareigūnų darbą.

Įvykis tiriamas.

VIDEO: Ugniagesiai ieško nuskendusio automobilio

Papildyta 21.09 val.: 15min.lt žiniomis, automobiliu važiavo vilnietis A.M. (gim. 1986 m.) ir jo draugė  Ž.L. (gim. 1986 m.). Abu labai sušalę. Vaikinas, ropšdamasis iš automobilio, išdaužė stiklus, į juos susipjaustė rankas.

Policija bandė išsiaiškinti įvykio aplinkybes, tačiau su jaunuoliais pareigūnai nelabai galėjo susikalbėti. Mergina, kalendama dantimis, policininkams šiaip ne taip įstengė pasakyti savo ir draugo duomenis.

Apie 21 val. ugniagesiai upėje nuskendusio automobilio dar nebuvo radę.

Papildyta 23.24 val.: Šiek tiek prieš 23 val. Vilniaus ugniagesiai nutraukė nuskendusio automobilio paiešką. Jo ketvirtadienio vakarą taip ir nepavyko rasti.

Tuo tarpu policijos pareigūnams su automobilio vairuotojui kol kas nepavyksta susišnekėti. Įtariama, kad jis mašiną galėjo vairuoti neblaivus. Tai tiksliai turėtų paaiškėti ištyrus kraują.

Policijos pareigūnai apžiūrėjo įvykio vietą, tačiau nerado tikslios vietos, kurioje automobilis įskriejo į upę. Todėl net buvo pradėta galvoti, kad vaikinas su mergina važiavo krantine ir taip atsidūrė vandenyje. Šią versiją automobiliu važiavę jaunuoliai neigia ir tvirtina važiavę gatve.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius