Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiojoje Britanijoje nukrito lengvasis lėktuvas, žuvo du žmonės

Didžiosios Britanijos Hampšyro grafystėje, netoli Andoverio miesto, nukritus lengvajam lėktuvui žuvo du juo skridę žmonės.
Nelaimės vietoje
Sudegęs lėktuvas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nelaimė įvyko sekmadienį, maždaug pusvalandis po vidurdienio Tanglio miestelyje, esančiame netoli Andoverio miesto.

Išgirdau du garsius sprogimus, išėjęs į lauką užuodžiau degėsių kvapą, tuomet pamačiau rūkstančius dūmus, – kalbėjo liudininkas R.Cassonas.Lėktuvas nukrito pievoje ir užsidegė. Pranešama, jog du juo skridę žmonės – pilotas ir keleivis –  žuvo liepsnose. Pareigūnai bando išsiaiškinti jų tapatybę, kadangi per gaisrą kūnai visiškai sudegė – neįmanoma net nustatyti jų lyties, pranešė BBC.

Netoli lauko, kuriame nukrito lėktuvas, gyvenantis ūkininkas Robinas Cassonas žurnalistams teigė girdėjęs du garsius sprogimus.

„Išgirdau du garsius sprogimus, išėjęs į lauką užuodžiau degėsių kvapą, tuomet pamačiau rūkstančius dūmus, – kalbėjo R.Cassonas. – Pagalvojau, kad kažkas nutiko mano kaimynams, taigi bėgau pažiūrėti ir pamačiau vidury lauko degantį lėktuvą. Iš jo jau nedaug buvo likę, tik rėmai. Nieko padaryti nebuvo galima, lėktuvas smarkiai rėžėsi į žemę.“

Kitas liudininkas pasakojo matęs, kaip lėktuvas krenta. Anot jo, lėktuvo variklis ūžė itin garsiai.

„Variklis dirbo ne taip, kaip turėtų, lyg būtų sugedęs. Lėktuvas skrido labai žemai. Tada variklis nutilo ir jis smigo į žemę“, – kalbėjo 61-erių Maureenas Friendas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius