Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeduvoje pernai dingusios moters kūną įtariamasis žudikas slėpė patalynės dėžėje

Ikiteisminis tyrimas dėl dingimo be žinios virto ikiteisminiu tyrimu dėl nužudymo. Buvo sulaikytas 47 metų buto šeimininkas. Šiandien sprendžiamas klausimas dėl jo suėmimo. Šiaulių apskrities policija atskleidžia daugiau žmogžudystės užkulisių.
Kapinės Vėlinių išvakarėse
Asociatyvi iliustracija / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Dingusi be žinios Šeduvos gyventoja rasta nužudyta.

51-erių metų Šeduvos gyventojos artimieji pasigedo prieš Naujuosius metus. Į policiją sausio 3-ąją paskambinusi jos dukterėčia pranešė, kad, nors jos teta ir linkusi piktnaudžiauti alkoholiu, tačiau visada pranešdavo apie savo buvimo vietą.

O šįkart savo gimtadienio išvakarėse, 2021 m. gruodžio 27-ąją, iš namų išėjusi moteris čia nesirodė jau septynias paras, jos mobilusis telefonas buvo išjungtas.

Šeimininkas buvo blaivus, tačiau kažkaip, anot pareigūnų, įtartinai elgėsi. Bute tvyrantis ne koks kvapas policiją privertė atidžiau apsidairyti būste.

Moters paiešką pradėję Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai lankėsi galimose jos buvimo vietose, bendravo su jos pažįstamais. Vieno jų pareigūnams nesisekė surasti.

Visgi sausio 10-osios rytą vyras buvo rastas savo namuose, esančiuose Šeduvoje. Jis buvo blaivus, tačiau kažkaip, anot pareigūnų, įtartinai elgėsi. Bute tvyrantis ne koks kvapas pareigūnus privertė atidžiau pažvelgti į aplinką ir sofos-lovos patalynės dėžėje jie aptiko moters kūną, ant kurio buvo matyti smurto žymės. Tai buvo ieškomos šeduvės palaikai.

Ikiteisminis tyrimas dėl dingimo be žinios virto ikiteisminiu tyrimu dėl nužudymo. Buvo sulaikytas 47 metų buto šeimininkas. Šiandien bus sprendžiamas klausimas dėl jo suėmimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius