Dingusio baikerio A.Kilkaus paieška: miškų šukavimas sustabdytas

Daugiau nei prieš savaitę dingusio Aivaro Kilkaus istorija vis dar lieka neaiški. Nors su dingimu siejamas baikerių klubo „Vorai“ prezidentas Laurynas Baltrūnas sulaikytas dviem mėnesiams, proveržio byloje pasiekti nepavyksta, o aktyvūs paieškos veiksmai laikinai sustabdyti.
Dingusio baikerio Aivaro Kilkaus paieška
Dingusio baikerio Aivaro Kilkaus paieška / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Penktadienį ir savaitgalį pareigūnai ir savanoriai tikrino miškus netoli L.Baltrūno namų, teritorijoje tarp Aukštadvario kartodromo ir Velnio duobės. Taip pat į pagalbą buvo pakviesti ir ugniagesių narai.

Tačiau tyrimui reikšmingų įrodymų paieškos metu nerasta.

Kaip 15min informavo Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, kol kas pareigūnai dirba ir tikrina įvairias įvykio versijas, tačiau aktyvus miškų šukavimas nei pirmadienį, nei antradienį nevykdomas.

L.Baltrūno advokatas Saulius Juzukonis penktadienį minėjo, kad dviem mėnesiams sulaikytas įtariamasis naudojasi savo konstitucine teise ir jokių parodymų neduoda.

Kol kas policija neatskleidžia, ar šioje dingimo istorijoje sulaikytas įtariamasis jau prakalbo apie A.Kilkų. Ši informacija gali pakenkti ikiteisminiam tyrimui, nes neatmetama versija, kad įtariamųjų gali būti ir daugiau. Apie tai dar penktadienį kalbėjo prokuroras Ramūnas Šileika.

Išvyko ir dingo

15min primena, kad A. Kilkus spalio 15 dieną, apie 17 val., motociklu išvyko iš namų Vilniuje ir negrįžo, o jo buvimo vieta iki šiol nėra žinoma. Varėnos rajone buvo rastas A.Kilkaus motociklas ir jo šalmas.

Spalio 20 dieną įtarimai dėl neteisėto A.Kilkaus laisvės suvaržymo buvo pateikti L.Baltrūnui, o Vilniaus apylinkės teismas leido jį suimti dviem mėnesiams.

A.Kilkus – žinomas baikeris, priklausė baikerių klubui „Vorai“, tačiau neseniai klubą paliko. Gali būti, kad tai buvo konflikto su ilgamečiu klubo prezidentu L.Baltrūnu priežastis arba pasekmė.

.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius