Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dingusio baikerio žmona savanoriams skelbia atokvėpį: sekmadienį paiešką tęsia tik profesionalai

Lygiai prieš savaitę, sekmadienį spalio 15 d., iš namų Vilniuje motociklu „Harley-Davidson“ išvažiavo ir be žinios dingo Aivaras Kilkus. Baikerių gretose Kumpiu vadinto vyro iki šios dienos įnirtingai ieškojo ne tik šeima, policija, bet ir būriai savanorių, dalis kurių nė nepažinojo Aivaro, tačiau neliko abejingi šiai dramai.
Dingusio baikerio Aivaro Kilkaus paieška
Dingusio baikerio Aivaro Kilkaus paieška / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Papildomas paieškos pastangas socialiniame tinkle „Facebook“ nuolat kurstė A.Kilkaus žmona, skelbdama ir prašydama dalytis informacija apie reikalingą savanorių pagalbą.

Tačiau artėjant šiam sekmadieniui, išvakarėse moteris feisbuke išplatino kiek kitokią žinią: „Sveiki. Ačiū labai visiems artimiesiems, draugams, pažįstamiems ir kitų baikerių klubų nariams. Šiai dienai paieškos nepratęsiamos, stipriai dirba atitinkamos tarnybos – ačiū joms. Jei reikėtų dar kokios pagalbos, būtinai pranešiu. Ačiū.“

Išvakarėse savo požiūrį į tai, kaip rimtai vertina dingusio baikerio paieškas, socialinio tinklo profilyje paskelbė ir Lietuvos policija.

„Dirbsime tol, kol užčiuopsime siūlo galą.

Šiandien (šeštadienį) gausios policijos, ugniagesių – gelbėtojų ir gyventojų pajėgos vykdė Aivaro Kilkaus paiešką. Nepaisant prasto oro, aktyvūs paieškos veiksmai bus tęsiami visą savaitgalį“, – rašė policijos atstovai, padėkoję visiems žmonėms už pilietiškumą ir pagalbą pareigūnams.

Kaip jau skelbta, į dingusio dviejų vaikų tėvo paieškas Trakų rajone šeštadienį buvo pasitelkti ir ugniagesių narai – Alytaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos automobilis su 4 gelbėtojais.

Tiek profesionalų, tiek savanorių paieškos šeštadienį baigėsi be apčiuopiamų rezultatų.

Vilniaus miesto apylinkės teismas penktadienį patenkino prokuratūros prašymą ir dviem mėnesiams leido suimti Lauryną Baltrūną, įtariamąjį A.Kilkaus dingimo byloje.

Prokuroras yra sakęs, jog „visiškai įmanoma“, kad be žinios dingusio vilniečio A.Kilkaus byloje suimtas įtariamasis galėjo turėti bendrininkų.

„Policija vertina visą pateiktą bendruomenės, visuomenės informaciją. Intensyvūs veiksmai bus atliekami ir savaitgalį, – per spaudos konferenciją sakė Vilniaus apskrities policijos vadovas S.Gagas. – Iki to momento, kol rasime ieškomą asmenį. Mes tikime, kad jis yra gyvas.“

Abu vyrai – baikeriai, L.Baltrūnas yra klubo „MC vorai“ prezidentas, dingusysis taip pat anksčiau priklausė šiam klubui.

Teisėsaugos duomenimis, spalio 15-osios popietę vyras galėjo būti pastebėtas Trakuose, Trakų rajone ar Senojoje Varėnoje. Varėnos rajone rastas A.Kilkaus motociklas „Harley-Davidson“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius