Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dingusio gargždiškio artimieji telkia jėgas: Gintauto Matulaičio paieškai sukūrė „Facebook“ grupę

Artimieji sielvartauja dėl dingusio Gintauto Matulaičio. Pirmadienį „Facebook“ buvo sukurtas profilis „Gintauto Matulaičio paieška“, antradienį ketinama Klaipėdoje nešioti skrajutes su prapuolusio gargždiškio nuotrauka.
Gintautas Matulaitis
Gintautas Matulaitis / Klaipėdos apskrities policijos nuotr.

Klaipėdos apskrities policija G.Matulaičio paiešką paskelbė pirmadienį.

Jaunuolis dingo praėjusį ketvirtadienį, vasario 18-ąją, jis išėjo iš namų ir negrįžo. 

„Paskutinį kartą Gintas matytas Kurpių gatvės gale penktadienį ankstyvą rytą. Susisiekėm su vaikinu iš Tauragės, kuris galbūt matė Gintą sekmadienį vakare Tauragėje, Jovarų gatvėje. Sakė, kad tas žmogus buvo pasimetęs, tačiau neatrodė blogai, mandagiai kalbėjo, prisistatė ne vietiniu ir klausė, kur autobusų stotis. Nusiuntėm Gyčiui daugiau Ginto nuotraukų ir video ir jam pasirodė, kad anas tikrai buvo panašus“, – rašoma socialiniame tinkle.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, 25-erių metų vaikinas apie 21 val. išėjo iš namų Kęstučio gatvėje, Gargžduose. Jis išvyko į Klaipėdą ir iki šiol negrįžo. 

Paskutinį kartą penktadienį, vasario 19-ąją, apie 5.30 val. ryto, jį matė išeinantį iš baro „Kiss“, adresu Naujojo Sodo g. 1, Klaipėda.

Pastarąjį kartą artimieji su G.Matulaičiu bendravo telefonu vasario 19-osios ankstų rytą, apie 6 val., po to ryšys nutrūko.

G.Matulaičio požymiai: ūgis apie 1,80 m, trumpai kirpti tamsūs plaukai, buvo apsirengęs šviesiais marškiniais, tamsiai mėlynos spalvos striuke, tamsios spalvos kelnėmis, juodos spalvos zomšiniais batais (aulinukais).

Turinčiuosius naudingos informacijos apie šį vyrą prašoma informuoti Klaipėdos apskr. VPK budėtojus tel. 8-700 60710 arba bendruoju pagalbos tel. 112.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius