-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dingusios 17-metės kompiuteryje – mįslingas priminimas: „Kryžiaus kelias“

Mįslingai dingusios 17-metės vilnietės ieškantys pareigūnai turi dar vieną šiaudą, kuris gali padėti surasti merginą. 15min šaltinių duomenimis, merginos kompiuteryje, jai dingus, pasirodė priminimo žinutė.
Ugniagesiai gelbėtojai ieško dingusios nepilnametės merginos
Ugniagesiai gelbėtojai ieško dingusios nepilnametės merginos / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

„Kryžiaus kelias“, – tokį priminimą savo kompiuteryje buvo nusistačiusi mergina. Ką tai galėtų reikšti, ko gero, atsakytų tik pati mergina.

VIDEO: Dingusios merginos ieškota ir Neries pakrantėse

Antradienio rytą Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos narai gelbėtojai dingusios merginos ieškojo Neries pakrantėse. Pareigūnai žvalgė upės pakrantę, kuri ribojasi su Vilniaus Verkių Kalvarijomis, kuriose yra Kryžiaus kelias.

Vis dėlto paieškos buvo bevaisės. Pareigūnai nieko nerado ir per ankstesnes paieškas, kai tikrino netoli dingusiosios namų esančius miškus ir parkus.

Priminsime, kad, policijos manymu, gegužės 14 d. dingusi 17-metė vilnietė iš namų išėjo savo noru, dėl emocinių priežasčių. Šiai pareigūnų versijai neprieštarauja ir socialiniame tinkle „Facebook“ motinos po dukters dingimo patalpinta emocinga žinutė. Šaltinių teigimu, neatmetama galimybė, kad ji gali būti išvykusi į užsienį.

Mergina yra apie 162 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, ilgų tamsių plaukų, akys mėlynos. Buvo apsirengusi juoda sportine striuke, mėlynais džinsais, mėlynais sportbačiais su rožiniais intarpais, galėjo su savimi turėti šviesiai pilką odinį rankinuką.

Ką nors žinančius apie moksleivės buvimo vietą prašoma nedelsiant pranešti Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriui tel. Nr. (8 5) 2716007, 271 6008 arba pranešti Bendrojo pagalbos centro telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius