-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dingusiu paskelbtas vaikinas nieko apie tai nežinojo ir tuo metu uždarbiavo kapodamas malkas

Vasario 10 dieną rastas tris mėnesius dingusiu be žinios laikytas trisdešimtmetis Akmenės rajono Vėlaičių kaimo gyventojas V.B.
Malkos.
Malkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 2 Akmenė Policija

Vyras iš artimųjų akiračio dingo praėjusių metų spalio 30 dieną, kai greitosios pagalbos automobiliu dėl apsinuodijimo alkoholiu buvo atvežtas gydyti į Šiaulių ligoninę. Po savaitės V.B. iš ligoninės buvo paleistas, tačiau namuose taip ir nepasirodė. Gruodžio viduryje į policiją kreipėsi akmeniškio patėvis  S.B. ir pranešė, kad posūnis, išėjęs iš ligoninės, dingo be žinios. Į namus vyras jau pusantro mėnesio negrįžta. Policijos pareigūnai šio asmens pradėjo ieškoti kaip dingusiojo be žinios.

Vyras atsirado vasario 10 dieną, kai maršrutinių autobusiukų kontrolierių buvo sučiuptas kaip „zuikis“. Kadangi neturėjo jokio asmens dokumento, asmenybei nustatyti buvo atvežtas į policiją ir čia paaiškėjo, kad tai minėtas pradingėlis V.B.

Vyras paaiškino, kad niekur dingęs nebuvo, tiesiog išėjęs iš ligoninės įsidarbino pas Šiaulių rajono Sutkūnų gyventoją kaip pagalbinis darbininkas ūkyje.  Čia V.B. teigė gyvenęs tuos kelis mėnesius, o su artimaisiais nesusisiekęs, nes jų telefonų numerių nežinojęs, o ir savojo neturėjęs.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius