-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Domeikavoje pavogta 24-erių metų senumo „Audi“: kilo diskusija, kam tokią vogti?

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį dingo Kauno rajono Domeikavos kaime stovėjusi „Audi A3“. Apie tai feisbuke pranešė ir pavogtos mašinos nuotrauką paviešinęs jos savininkas. Tarp internautų įsižiebė diskusija: kam tokią seną mašiną vogti?
Domeikavoje pavogta „Audi A3“
Domeikavoje pavogta „Audi A3“ / Kas vyksta Kaune nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities policija, laikotarpiu nuo kovo 26 iki kovo 27 dienos 7.24 valandos Kauno rajono Domeikavos kaime pavogtas mėlynos spalvos automobilis „Audi A3“, pagamintas 1996 metais.

Savininkas nurodė patyręs 1000 eurų žalą. Pradėtas tyrimas dėl vagystės.

Ketvirtadienį feisbuke (portalo „Kas vyksta Kaune“ feisbuko grupėje „Kur stovi policija Kaune“) išplatinta ir paties pavogto automobilio šeimininko žinutė: įkėlęs savosios „Audi A3“ nuotrauką, jis prašė atsiliepti kur nors ją mačiusius.

Tarp komentatorių užvirė diskusija: kam apsimoka tokią seną mašiną vogti?

„Dėl ratų nebent“, – spėjo vienas.

„Aš galvojau, kad tokių mašinų jau nebevagia. Čia virš visko. Gal su rakčiukais palikot nakčiai? Vaikai gal paišdykaut sugalvojo“, – spėliojo antras.

Į tai pavogto automobilio savininkas atsakęs, kad lango vagims nebūtų reikėję daužti, jei raktai būtų palikti spynelėje.

„Pavogė gal tam, kad su vogta mašina nusikaltimą įvykdytų. Daug visko gali būti. Bet kad nevogė mašinos dėl jos vertės, tas tikrai aišku“, – reziumavo dar vienas internautas.

„Nebūtinai vagia, kad pasipelnyti, būna, vagims reikia paprastos mašinos nusikaltimui įvykdyti“, – pritarė kita komentatorė.

Buvo ir tokių, kurie juokavo, kad šiuo metu – sunkmetis, tad vagiamos ekonomiškesnės mašinos. Kiti siūlė paieškoti „Audi“ pas buvusį savininką.

Įdomu tai, kad penktadienio vakarą Kaune fiksuotas „Audi A3“ gaisras. Kaip nurodo Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, kovo 27 dieną 18.29 valandą sulaukta pranešimo, kad Kauno Taikos prospekte dega „Audi A3“ automobilis, gaisro metu išdegė vidus. Galbūt tai ta pati pavogta „Audi“ ir vagys taip sunaikino kokio nusikaltimo priemonę?

Ugniagesiai gaisrininkai nenurodė, kad tai buvęs padegimas, o ir Kauno apskrities policija tokiu metu jokio pranešimo apie padegimą nesulaukė. Tad, tikėtina, kad tai ne ta pati transporto priemonė.

Iš policijos praktikos žinoma, kad jei gaisrininkams aiškus degusio automobilio savininkas ir jei liepsnos įsiplieskė savaime, policija apie tai nėra informuojama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius