Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Techninė drama Joniškyje: miesto centre lūžo „belaruso“ ašis, buvo užtvertas eismas

Apie 15 valandą Joniškio centras gerai valandai buvo paralyžiuotas. Iš pradžių dalinai, o vėliau ir visiškai – kol buvo šalinami keisto eismo įvykio padariniai.
Traktoriaus avarija Joniškyje
Traktoriaus avarija Joniškyje / Alvydo Januševičiaus / 15min nuotr.

Antradienį po pietų pačiame Joniškio centre įvyko netikėtas eismo įvykis – pačioje judriausioje miesto vietoje sugedo „Belarus“ markės traktorius ir taip užtvėrė eismą į visas puses.

Įvykis nutiko toje vietoje, kur Upytės gatvė atsiremia į Miesto aikštės gatvę – prie pat bažnyčios šventoriaus. Iš čia eina keliai į Šiaulius, Rygą ir artimiausius rajono miestelius.

Traktorius į elevatorių gabeno grūdus masyvia priekaba. Nuo to pravažiavimas pasidarė dar keblesnis. Kurį laiką vairuotojai važiavo pro šalį kaip išmanė.

VIDEO: Traktoriaus avarija Joniškyje

Netrukus atvyko pareigūnai, kurie visą laiką reguliavo eismą. Jie praleisdavo eismo dalyvius paeiliui. Pasukti kairėn iš Upytės gatvės buvo nevalia, todėl teko sukti dešinėn, apsisukti ir tada judėti Šiaulių link, arba ieškoti visai kito kelio.

Per trumpą laiką akivaizdžiai pasimatė, kad tiesiai per Joniškio miesto centrą juda ne tik traktoriai, bet ir miškovežiai, kurie dabar vargiai pravažiavo. Tuo pat metu aplinkui susibūrė pulkas smalsuolių, kurie norėjo pamatyti, kaip traktorius bus išgabentas.

Vakarop traktorius sulaukė pagalbos. Atvyko dar du ūkininko iš Saugėlaukio gyvenvietės „belarusai“ ir visureigis su priekaba. Vienas prisikabino priekabą ir ją nutempė, o kitas, keltuvu įkėlė į visureigio priekabą nulūžusį ratą.

Vėliau tuo pačiu keltuvu ir kitomis priekabomis prisitvirtino sugedusį traktorių ir lyg tikrą raišą brolį atbulą ištempė namo. Iki tol labai susirūpinęs traktoriaus vairuotojas iš kabinos mojavo susirinkusiems ir siuntė oro bučinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius