Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drama Juliaus Sabatausko šeimoje: Indijos pilietis grasino visus išžudyti, o po to – sudeginti

Seimo nariui Juliui Sabatauskui, jo žmonai Stanislavai ir dukrai Julitai buvo iškilusi grėsmė – Londone gyvenantis 28 metų Indijos pilietis Rohitas Datta grasino Sabatauskams perpjauti gerkles, nušauti, o po to – sudeginti. Ir tik todėl, kad socialdemokratas su savo žmona indui neleidžia matytis su vaiku, kurį augina jų dukra, rašo portalas delfi.lt.
Julius Sabatauskas
Julius Sabatauskas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Tokios šiurpą keliančios aplinkybės paaiškėjo teismui išnagrinėjus viename Londono viešbutyje pardavimų vadybininku dirbančio R.Dattos baudžiamąją bylą. Teismas konstatavo, kad Indijos piliečio grasinimai nužudyti ir sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą galėjo būti realūs – už tai jam buvo skirta 40 MGL dydžio (5 200 litų) bauda.

Tiesa, visos baudos R.Dattai nereikės mokėti – į bausmę teismas įskaitė užsieniečio už grotų praleistas 8 paras, todėl jam tereikės sumokėti 3 120 Lt. Ją nuteistasis privalo sumokėti per du mėnesius.

Po teismo nuosprendžio paskelbimo R.Datta buvo paleistas į laisvę, jam neuždrausta matytis nei su J.Sabatausku ir jo žmona, nei su jų dukra.

Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininko pavaduotojas J.Sabatauskas apie jo šeimą sukrėtusią dramą nebuvo linkęs kalbėti.

„Atleiskite, aš jums nieko nekomentuosiu, čia yra mano privataus gyvenimo dalis, nepaisant to, kad esu viešas asmuo, nieko nekomentuosiu šiuo klausimu, – sakė jis. – Tai yra mūsų šeimos problema, apie tai nenoriu kalbėti.“


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius