-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drama Kauno rajone: sode įlūžus ledui žuvo 3 metų mergaitė

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) apibendrino karščiausius ir skaudžiausius praėjusio savaitgalio (sausio 13-15 d.) įvykius.
Plonas ledas
Plonas ledas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Per praėjusias 3 savaitgalio paras šalyje kilo 55 gaisrai. Jų metu 2 žmonės žuvo, o 3 gyventojai buvo traumuoti. Be gaisrų gesinimo, ugniagesiai dar atliko 53 kitus gelbėjimo darbus, kurių metu išgelbėjo 8 gyventojų gyvybes bei ištraukė net 6 skenduolius, pažymima pirmadienį PAGD atstovų paviešintame pranešime.

Sekmadienį  Kauno rajone, Šatijų kaime, sodų bendrijoje „Šatijai“, įlūžus ledui, į 1,5 metro gylio metalinę talpą, įkastą į žemę, įkrito trejų metukų mergaitė. Vaiką iš vandens ištraukė tėvas. Ugniagesiai, kol atvyko medikai, darė mergaitei dirbtinį kvėpavimą. Deja, medikai konstatavo vaiko mirtį.

Sekmadienį Jurbarko rajone, Butkaičių kaime, iš kieme esančio šulinio buvo ištrauktas nuskendusio 54-erių metų vyro kūnas ir perduotas policijos pareigūnams.

Sekmadienio rytą apie 8 val. 45 min. gaisras kilo Radviliškio rajone, Mankiškių kaime stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu supleškėjo medinio pastato stogas, pradegė perdengimas, sudegė lova, televizorius, apdegė baldai, o gaisre žuvo 48-erių metų vyras. Nelaimės aplinkybės tikslinamos.

Pirmadienį paryčiais Vilniaus rajone, Danilavos kaime, užsiliepsnojo medinis gyvenamasis namas. Gaisravietėje buvo rastas stipriai apdegęs vyro kūnas. Įvykis tiriamas.

Šeštadienį apie 19 val. 30 min. gaisras kilo Jonavoje, P. Vaičiūno gatvėje, daugiabučio namo bute. Atskubėję ugniagesiai, su kvėpavimo aparatais patekę į uždūminto buto vidų, kambaryje rado dūmais apsinuodijusią 35-erių metų buto šeimininkę ir trejų metukų vaiką. Abu nukentėjusieji buvo perduoti greitosios pagalbos medikų globai. Per gaisrą virtuvėje sudegė spintelė, aprūko sienos. Įvykis tiriamas.

Paspaudus šaltukui, prasidėjo nelaimės ir ant vandens telkinių. Penktadienį Vilniaus rajone, Kyviškių kaime, iš tvenkinio ugniagesiai gelbėtojai ištraukė nuskendusį 56-erių metų vyrą.

Tą pačią dieną Skuodo rajone, Mosėdžio miestelyje, Bartuvos upėje, maždaug už 5 metrų nuo kranto, karkluose rastas nuskendęs 50-metis vyras.

Vakare Kaune, iš Lampėdžių karjero, ugniagesiai gelbėtojai iš 1,5 metro gylio ištraukė kol kas nenustatytos tapatybės skenduolį.

Šeštadienį Molėtų rajone, Čivilių kaime, iš tvenkinio buvo ištrauktas automobilis „Audi 80“, kuriame rastas žuvęs 35-erių metų vyras. Kiti dviejų žmonių kūnai, kurių asmenybės dar aiškinamos, buvo ištraukti dar iki ugniagesių atvykimo.

Tą pačią dieną Zarasų rajone, Vasaknų kaime, ugniagesiai gelbėtojai iš tvenkinio ištraukė automobilį „Seat Toledo“ ir jame buvusį 59-erių metų vyrą.

Penktadienį apie 17 val. Šilalės rajone, Upynos miestelyje, Šventgirės gatvėje, užsiliepsnojo automobilis „Renault Megane“. Gaisro metu apdegė mašinos degalų bakas, o gesindamas gaisrą, rankas ir veidą apdegė 46-erių metų vyras, jsi buvo perduotas medikams ir išvežtas į ligoninę. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius