Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drama Klaipėdoje: dviratininko pastabos sulaukęs „Audi“ keleivis iššoko iš mašinos ir jį vijosi su peiliu

Uostamiesčio pareigūnai ieško jauno vyro, kuris vienoje uostamiesčio gatvėje vijosi dviračiu važiavusį klaipėdietį grasindamas peiliu ir galiausiai sviedė jį į dviratininką, bet, laimei, nepataikė. Drama užvirė, kuomet dviratininkas išsakė automobilio vairuotojui mandagią pastabą.
Klaipėdos Taikos prospektas
Klaipėda / A.Jašinskienės/15min.lt nuotr.

15min pasiekė sukrėsto įvykio liudininko laiškas, kuriame pasakojama apie penktadienio pavakarę įvykusį incidentą.

„Link ko žmogystos ritasi?! Ką tik pamačius įvykį, net plaukai šiaušiasi.

Atbuliniu mašina stūmėsi iš kiemų į Paryžiaus Komunos gatvę ir vos nepartrenkė dviratininko. Apsižodžiavo abi pusės. Negana to, iš automobilio iššoko keleivis su peiliu ir pradėjo vytis dviratininką. Supratęs, jog nepavys, metė į dviratininką peilį, laimei, nepataikė. Aplink pilna vaikų vaikščiojo.

Jeigu pamatysite „Audi A6 Avant“ tamsiai mėlynos spalvos, kuo skubiau praneškite policijai, nes jų jau ieško policija, o tokius reikia kuo greičiau sulaikyti, nes nežinosi, kas kitas. Baisu!“ – rašė pašiurpęs klaipėdietis.

Ieško įtariamojo

Pasak uostamiesčio policijos atstovės Andromedos Grauslienės, dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamasis ieškomas.

Uostamiesčio policija sulaukė paties dviratininko pranešimo apie šį įvykį. Jis pasakojo penktadienį, apie 16.45 val., ties vienu Paryžiaus Komunos gatvės namu, viešoje vietoje, buvęs užpultas dviejų nepažįstamųjų, važiavusių „Audi A6“. Jo teigimu, į jį iš važiuojančios mašinos buvo mestas peilis. Nežinomi asmenys jį vijosi, grasino susidorojimu.

Kaip pareigūnams paaiškino persekiotas 30 metų klaipėdietis, išvydęs važiuojamojoje kelio dalyje stovintį automobilį „Audi“, šis mandagiai pabeldė į langą ir paprašė pavažiuoti toliau, nes toje vietoje stovėjusi mašina trukdė pėstiesiems ir šie turėjo bristi per pusnynus.

Netrukus iš mašinos išlipęs keleivio pusėje sėdėjęs vyras, kuris atrodė neblaivus, dviratininką įžeidinėjo, sugriebė už kuprinės, tačiau šis ištrūko.

„Keleivis jį vijosi, tačiau nepavijęs grįžo atgal į automobilį ir vijosi vėl. Vydamiesi iš automobilio į jį metė peilį. Išsigandęs žmogus skambino bendrosios pagalbos numeriu, be to, filmavo, kas vyksta“, – pasakojo A.Grauslienė.

Vieno iš vyrų požymiai: apie 35 m amžiaus, apie 185 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, tamsių trumpų plaukų, vilkėjo tamsiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius