-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drąsius Kedys policijos ieškomiausių asmenų sąraše įrašytas antru numeriu

Drąsius Kedys, kurį policija įtaria teisėjo ir savo buvusios draugės sesers nužudymo byloje, įtrauktas į policijos ieškomiausių asmenų sąrašą. Tiesa, jis nėra pats geidžiamiausias policijos laimikis.
Policijos ieškomiausi asmenys
Policijos ieškomiausi asmenys / Nuotrauka iš interneto

Policijos viešai skelbiamame ieškomiausių asmenų sąraše D.Kedys įrašytas antras. Labiausiai Lietuvos policijos ieškomas asmuo jau kelerius metus yra Romas Zamolskis (gim. 1970 m.). Puikiai maskavimosi meną išmanančio R.Zamolskio pareigūnai ieško dėl nužudymų, šūvių į policininkus, kitų sunkių nusikaltimų.

R.Zamolskis be pėdsakų dingo prieš kelerius metus po susišaudymo su policija Panevėžyje. Manyta, kad per susišaudymą jis buvo sužeistas. Tąkart užspeistas į kampą jo bendras įkaitais buvo paėmęs pensininkę ir nepilnametį, o po beveik parą trukusios dramos nukautas butą šturmavusių „Aro“ pareigūnų.

Trečias į ieškomiausių asmenų sąrašą įrašytas Algirdas Aleksa (gim. 1951 m.). Policija jį kaltina Trakų rajone nušovus sugyventinę, taip pat peršovus sugyventinės motiną ir dukrą.

Iš viso į ieškomiausių asmenų sąrašą įtraukta 18 žmonių.

D.Kedys dėl galimo mažametės dukters seksualinio išnaudojimo kreipėsi į pareigūnus, tačiau byla dėl pedofilijos beveik metus buvo vilkinama. Kaip galimus mergaitės skriaudikus D.Kedys viešai įvardijo Kauno politiką ir verslininką Andrių Ūsą, Kauno apygardos teisėją Joną Furmanavičių ir vyrą, vardu Aidas.

D.Kedys taip pat tvirtino, kad pedofilams galėjo talkinti jo buvusi draugė ir vaiko motina Laimutė Stankūnaitė bei jos sesuo Violeta Naruševičienė. Nė vienam iš šių asmenų kaltinimai kol kas neįrodyti.

Spalio 5 d. Kaune buvo nušautas teisėjas J.Furmanavičius ir V.Naruševičienė. D.Kedį policija įvardijo kaip pagrindinį įtariamąjį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius