Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Draugo sugyventinės kirviu suduoti smūgiai kaunietį pražudė po kelių savaičių

Sausio 19 dieną Kauno apygardos teisme priimtas nuosprendis Eugenijai Tuminauskienei, kuri pripažinta kalta 2020 metų rugsėjį nužudžiusi į svečius užsukusį vyrą, su kuriuo kartu girtavo jos sugyventinis. Nužudymo įrankiu tapo kirvis. Tiesa, po smūgių auka dar keletą savaičių buvo gyvas, jautė skausmus. Teisme E.Tuminauskienė savo kaltę neigė, pasakodama, kad pati buvo sumušta.
Juodasis šeštadienis – nusikaltėlių konvejeris
Moters sulaikymas/ Asociatyvi nuotr. / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

66-erių metų valytoja Kaune dirbanti E.Tuminauskienė kaltinta tuo, kad 2020 metų rugsėjo 11 dieną apie 22.30 valandą savo namuose – bute, būdama apsvaigusi nuo alkoholio, kilus nesutarimams išgertuvių metu, tyčia sudavė E.Š. ne mažiau kaip keturis smūgius kirviu į galvą bei ne mažiau kaip tris smūgius nenustatytu kietu buku daiktu į krūtinę.

Dėl to E.Š. buvo padaryti daugybiniai galvos ir krūtinės sumušimai. Fiksuoti ir kaktikaulio, pakauškaulio bei šonkaulių lūžiai.

Sužeidimai komplikavosi plaučių ir krūtinplėvės pūlingu uždegimu, skysčio susikaupimu krūtinplėvės ertmėse, uždegimine organizmo intoksikacija, galvos smegenų minkštųjų dangalų uždegimu, galvos smegenų pabrinkimu, sepsiu bei sepsiniu šoku.

E.Š. mirė Kauno klinikose, nuo smūgių sudavimo praėjus keletui savaičių.

Kaltę neigė

Kaltinamoji savo kaltę teisme neigė ir nurodė, kad 2020 metų rugsėjo 11 dieną į svečius atėjo E.Š. su moterimi T.G. Jie vartojo alkoholį kartu su kaltinamosios sugyventiniu A.S. Pati ji tikino išgėrusi labai mažai.

Užmigus A.S. neva prasidėjęs konfliktas su T.G., nes ši ėmė glamonėtis su E.Š. Pasakiusi, kad viešnamio jos namuose nebus, svečiams ji liepė išeiti. Tuomet T.G. neva ją pastūmė, daužė kumščiais, smaugė, išplėšė plaukų kuokštus, auskarą, kažkuo trenkdama prakirto smilkinį, sudaužė telefoną.

Kaip pasakojo kaltinamoji, išsigandusi kraujo, T.G. pasiėmė E.Š., ir, palikusi savo batus, basa išėjo. Išėjus svečiams, ji pati kruvina atsigulusi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius