-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Du girti vairuotojai pareigūnus gundė pinigais, vienas iš jų – „Porsche“ vairavęs Kristinos Brazauskienės sūnus Ernestas Butrimas

Naktį girti pasivažinėti sumanę gyventojai įkliuvo pareigūnams ir bandė juos papirkti. Abu gyventojai apklausti. Vienas įkliuvusiųjų - Kristinos Brazauskienės sūnus Ernestas Butrimas, vairavęs „Porsche“.
Ernestas Butrimas
Ernestas Butrimas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Policijos departamentas praneša, kad naktį iš šeštadienio į sekmadienį apie 1.30 val. Neringoje, Alksnynės kontrolės poste, Ernestas Butrimas (gim. 1971 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už KET pažeidimą, Neringos policijos komisariato pareigūnui siūlė 600 litų kyšį.

Vyras vairavo neblaivus. Jam nustatytas 1,46 promilės girtumas. 

Klaipėdos apskrities VPK praneša, kad E.Butrimas vairavo automobilį „Porsche“. Taip pat pranešama, kad jis iš pradžių atsisakė pasitkrinti girtumą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo. E.Butrimas apklaustas.

E.Butrimas dėl savo nuotykių keliuose jau ne kartą buvo susidūręs su pareigūnais. Apie tai galite pasiskaityti publikacijos apačioje esančiuose susijusiuose straipsniuose.

Tą pačią naktį apie 3.50 val. Vilniaus rajone, Skaidiškių kaime, Sodų gatvėje, I.B. (gimusi 1985 m.), siekdama išvengti administracinės atsakomybės už KET pažeidimą, Vilniaus apskrities VPK pareigūnams siūlė 200 litų kyšį.

Moteris vairavo neblaivi. Jai nustatytas 1,7 promilės girtumas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal dėl papirkimo. I.B. apklausta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius