Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Du nepilnamečiai ir aštuoniolikmetis prisipažino sumušę „Piratnamio“ gyventoją

Trys Kuršėnų gyventojai įtariami moters sumušimu. Aštuoniolikmetis ir septyniolikmetis uždaryti į areštinę.
Antrankiai
Antrankiai / Šiaulių apskrities VPK nuotr.

Šiaulių rajono policijos kriminalistai operatyviai nustatė moters žiauriu sumušimu tris įtariamus asmenis: 18 metų M.F., septyniolikmetį ir šešiolikmetį. Visi trys Kuršėnų gyventojai  prisipažino, kad vasario 23 dienos vakare Kuršėnuose, Vytauto gatvėje, būdami neblaivūs, kumščiais ir spyriais sumušė pusamžę moteriškę. Jiems pareikšti įtarimai. Du iš jų, aštuoniolikmetis ir septyniolikmetis,  uždaryti į Šiaulių apskrities VPK areštinę.

Iš Respublikinės Šiaulių ligoninės buvo gautas pranešimas, kad į neurochirurgijos skyrių gydymui dėl abiejų riešų lūžių ir galvos traumos paguldyta 52 metų Kuršėnų gyventoja I.K. Sužalojimus patyrusios moters teigimu, Kuršėnuose, ties Vytauto gatvės 10 namu, ją sumušė keturi nepažįstami jaunuoliai. Dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo Šiaulių rajono policijos kriminalistai nedelsiant pradėjo ikiteisminį tyrimą ir ėmėsi neatidėliotinų veiksmų įvykio aplinkybes ištirti ir kaltus asmenis surasti.

Šiaulių apskrities VPK praneša, kad narpliojant moters sužalojimo aplinkybes, kriminalistų kelias sukosi aplink kuršėniškiams gerai žinomą Vytauto gatvės daugiabutį, pažymėtą numeriu 10 bei dar tam tikrų asmenų vadinamą „piratnamį“. Čia kriminalistai apklausinėdami namo gyventojus ir dažnai pas juos besilankančius asmenis, yra išnarplioję ne vieną įvykį. Kaip paaiškėjo ir šio įvykio aplinkybių užuomazgos glūdėjo „piratnamio“ pastogėje.

Tą dieną kai buvo sužalota moteris, savo aštuonioliktąjį gimtadienį džiaugsmingai šventė Daugėlių gatvės gyventojas M.F. Pilnametystės sulaukusiam vaikinui šventinę nuotaiką palaikė jo draugai šešiolikmetis ir septyniolikmetis.

Pasilinksminę ir įgavę drąsos vaikinai nusipirko vyno butelį ir ryžosi aplankyti žinomą „piratnamį“. Netrukus gimtadienio kaltininką ir jo svečius priglaudė svetingas „piratnamio“ gyventojas ir dar dvi pas jį buvusios moteriškės.

Svetingumas baigėsi ištuštėjus vyno buteliui. Gimtadienio šventinę nuotaiką aptemdė tarp sugėrovų kilęs konfliktas. Netrukus į darbą kumščius paleido pilnamečiu tapęs M.F. ir abu jo draugai, taip sumanę paauklėti vieną moteriškę. Kaip vėliau patys prisipažino lovoje gulinčiai moteriškei kiekvienas atseikėjo po 2-3 smūgius, o nukentėjusiajai iškritus ant grindų, kojos keliu smogė į veidą. Moters skriaudikai įvykio aplinkybių neslėpė, minėjo, kad jau kitą dieną nukentėjusiosios atsiprašė ir sutarė, kad apie tai policija nesužinos.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius