Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Du Pasvalio rajono gyventojai per vieną naktį 30 kartų melagingai kvietė greitosios pagalbos medikus, policiją ir ugniagesius

Penktadienį dėl kelių melagingų specialiųjų tarnybų iškvietimų teismas nubaudė du Pasvalio rajono Kubiliūnų kaimo gyventojai. Teismas „šmaikštuolius“ Rimą Marusovą (gim. 1991 m.) ir Artūrą Vainauską (gim. 1988 m.) už melagingus specialiųjų tarnybų iškvietimus pasiuntė į areštinę.
Greitoji pagalba
Greitoji pagalba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Pasvalio policijos pranešime, Pasvalio rajono apylinkės teismas R.Marusovui skyrė 20 parų, o A.Vainauskui – 25 paras administracinio arešto. Be to, jaunuoliai privalės atlyginti chuliganiškais veiksmais padarytą žalą Pasvalio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro greitosios medicinos pagalbos tarnybai ir Pasvalio rajono savivaldybės priešgaisrinei tarnybai.

R.Marusovas ir A.Vainauskas girtaudami iš chuliganiškų paskatų nuo sausio 6 d. 23.40 val. iki sausio 7 d. 2.31 val. skambino Pasvalio greitosios medicinos pagalbos tarnybai bei policijai ir apie 30 kartų pranešė, kad yra sumuštas žmogus, kurio sveikatai ir gyvybei gresia pavojus.

Kadangi tuo metu buvo sunkiai išvažiuojami keliai, greitosios medicinos pagalbos automobiliui prireikė ir Priešgaisrinės tarnybos pagalbos.

Dėl šių melagingų pranešimų buvo trukdomi medikai, Saločių ir Krinčino priešgaisrinės tarnybos darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius