-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Du suvalkiečiai už girtumą kelyje susimokėjo sveikais šonkauliais ir dantimis

Marijampolės apskrities pareigūnai aiškinasi, kuris iš vyrų (47 metų ar 26 metų) sėdėjo prie „Ford Focus“ vairo tuo metu, kai šis automobilis nulėkė nuo kelio ir liko gulėti ant šono pakelėje. Savo ruožtu abu nukentėjusieji dabar gydosi skausmingas traumas ir laukia teismo už šiurkščius Kelių eismo taisyklių pažeidimus, lėmusius jiems ir vienas kito sveikatos sužalojimus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

2017-09-04 policijoje buvo gautas Marijampolės ligoninės medikų pranešimas, kad po eismo įvykio į įstaigą pristatyti du Marijampolės savivaldybės Šunskų seniūnijos gyventojai vyrai (gimę 1991 m. ir 1970 m.).
Pareigūnai išsiaiškino, kad 2017-09-04 apie 13.18 val. kelyje Mokolai–Šunskai–Tursučiai, griovyje, buvo rastas lengvasis automobilis „Ford Focus“.

Po medikų apžiūros vyrui (g. 1991 m.) nustatytas kaklo patempimas bei girtumas (1,92 prom. alkoholio), o kitam vyrui (g. 1970 m.) diagnozuotas šonkaulio lūžis, kelių dantų išmušimas ir girtumas (1,42 prom. alkoholio).

Kas vairavo automobilį „Ford“ prieš eismo įvykį – kol kas nenustatyta. Šią aplinkybę policija turės ištirti ikiteisminio tyrimo metu, pradėto pagal Baudžiamojo kodekso 281 str. dėl avarijos sukėlimo, kurios metu sužaloti žmonės.

Marijampolės apskrities VPK nuotr./Įvykio vietoje
Marijampolės apskrities VPK nuotr./Įvykio vietoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius