-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvi tragiškos avarijos, dėl kurių vairuotojai gali kaltinti tik save

Antroje penktadienio pusėje Tauragėje įvyko net dvi avarijos, per kurias nukentėjo motorolerio ir automobilio „Audi 100“ vairuotojai.
Prieš avariją „Audi 100“, pasak liudininkų, skriejo milžinišku greičiu.
Prieš avariją „Audi 100“, pasak liudininkų, skriejo milžinišku greičiu. / Rolando Žalgevičiaus nuotr.

Apie 16 val. Šlaito gatvėje susižalojo 1962-aisiais gimęs vyras, kuris motoroleriu važiavo be šalmo. Kaip pasakoja nelaimės liudininkai, vyriškis važiavo šaligatviu, o vėliau pamėgino nuo jo nušokti ant gatvės ir nesuvaldė motorolerio. Krisdamas ant žemės vyras neapsaugota galva trenkėsi į šaligatvio bortelio briauną.

Sunkiai sužalotas motorolerio vairuotojas iš pradžių buvo nuvežtas į Tauragės ligoninę, tačiau netrukus, konstatavus, kad sužalojimas labai sunkus, nuspręsta jį skubiai pervežti į Klaipėdos ligoninę. Medikai labai atsargiai vertina motorolerio vairuotojo galimybes išgyventi.

Į Klaipėdos ligoninę greičiausiai bus išvežtas ir apie 22 val. sunkiai susižalojęs „Audi 100“ vairuotojas. Dideliu greičiu Tauruose lėkęs automobilis posūkyje išskriejo į priešingos krypties eismo juostą, užšoko ant šaligatvio ir rėžėsi į storą medį.

22 metų automobilio vairuotojas, kuris, laimei, važiavo vienas, liko užspaustas tarp sugniuždyto automobilio metalo konstrukcijų. Iš nuolaužų jį išvadavo tik į įvykio vietą atskubėję ugniagesiai. Pasak liudininkų, nuo sužaloto jaunojo vairuotojo sklido alkoholio kvapas. Avariją savo akimis matę vietos gyventojai taip pat tvirtina, kad prieš pat nelaimę automobilis skriejo milžinišku greičiu, gyvenvietėje leistiną viršijančiu gal net tris kartus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius