-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviejose avarijose sudaužyti keturi „Audi“ automobiliai

Policija praneša apie eismo įvykius Panevėžio bei Vilkaviškio rajone, į kuriuos pakliuvo po du tos pačios markės automobilius.
Šios markės vokiški automobiliai Lietuvoje mėgstami ir populiarūs.
Šios markės vokiški automobiliai Lietuvoje mėgstami ir populiarūs. / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Dvi avarijos – keturi sudaužyti Audi automobiliai. Panevėžio rajone kelio nepasidalijo Audi 80 ir Audi 80 Avant, o Vilkaviškio rajone susidūrė Audi 80 ir Audi 100.Avarijos Vilkaviškio rajone dalyviams iš pradžių pasirodė, kad niekas sužalotas, todėl buvo nutarta užpildyti eismo įvykio deklaraciją. Tačiau po keturių valandų vietos komisariato pareigūnai sulaukė skambučio iš Vilkaviškio ligoninės priimamojo.

Kaip rašoma Panevėžio apskrities VPK Panevėžio rajono komisariato Kelių policijos skyriaus tyrėjos D.D. tarnybiniame pranešime, šeštadienį 19 val. Panevėžio aplinkkelio 6-ame kilometre panevėžietis J.J. (gim. 1990 m.), vairuodamas automobilį Audi 80, nelygiareikšmių kelių sankryžoje, važiuodamas šalutiniu keliu, nedavė kelio pagrindiniu keliu važiuojančiam automobiliui Audi 80 Avant.

Šį universalą vairavo vilnietis K.T., gimęs 1985 metais. Eismo įvykio metu nukentėjo J.J. ir Audi sedano nepilnamečiai keleiviai D.Č. bei V.T.

Panevėžio apskrities ligoninėje J.J. nustatytas dubens kaulų lūžis, jis gydomas Traumatologijos skyriuje. D.Č. nustatytas kairės kojos kelio raiščio patempimas, kraujo įsiliejimas į sąnarį. V.T. nustatytas krūtinės ląstos sumušimas, įtariamas krūtinkaulio lūžs, jis gydomas Vaikų ligų skyriuje. Apie vilniečio sveikatą nepranešama.

Kita automobilių „Audi“ avarija tą pačią dieną apie 15.20 val. įvyko kelyje Marijampolė–Kybartai.

25-ame kilometre Vilkaviškio rajono savivaldybės gyventojas G.K. (gim. 1987 m.), vairuodamas automobilį Audi 80, nepasirinko saugaus greičio ir nesilaikė atstumo, todėl atsitrenkė į priekyje važiuojantį automobilį Audi 100. Pastarojo vairuotoja V.K. kaip tik tuo metu mėgino pasukti į kairę.

Avarijos dalyviams iš pradžių pasirodė, kad niekas nesužalotas, todėl buvo nutarta užpildyti eismo įvykio deklaraciją.

Tačiau maždaug po keturių valandų Marijampolės apskrities VPK Vilkaviškio rajono komisariato pareigūnai sulaukė skambučio iš Vilkaviškio ligoninės priimamojo.

Medikai policijai pranešė, kad į juos dėl sveikatos sutrikdymo kreipėsi marijampolietė V.K. (gim. 1970 m.). Moteris neslėpė, kad užsigavo eismo įvykio metu. Suteikus medicininę pagalbą ji išleista į namus.

Įvykio aplinkybėmis teks išsamiau pasidomėti ir vietos policininkams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius