Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvigubai tragiška avarija Raseinių rajone: tokių susidūrimo siužetų pasitaiko retai

Pirmadienio popietę užmiesčio kelią Raseiniai–Baisogala sudrebino baisi avarija, per kurią du žmonės žuvo ir dar mažiausiai trims prireikė rimtesnės medikų pagalbos. Pirminiais ikiteisminio tyrimo duomenimis, iš viso trys transporto priemonės pateko į sunkiai suvokiamo scenarijaus įvykį: abu „Opel“ markės lengvieji automobiliai važiavo ta pačia kryptimi ir lemiamu momentu vienas po kito rėžėsi į šalikelėje (dalinai) stovėjusio sunkvežimio galą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / „Alio, Raseiniai“ vaizdo įrašo kadras

Kaip antradienį informuoja Šiaulių apskrities policija, dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 281 straipsnį (Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Pirminėje baudžiamosios bylos medžiagoje užfiksuota, kad lapkričio 8 d. apie 15 val. 50 min. Raseinių r., kelyje Raseiniai–Baisogala, į šalikelėje stovintį automobilį „Scania“ su puspriekabe, atsitrenkė du ta pačia kryptimi važiavę automobiliai: „Opel Zafira“, vairuojamas vyro (g. 1967 m.) ir „Opel Antara“, vairuojamas vyro (g. 1973 m.).

Eismo įvykyje žuvo automobilio „Opel Zafira“ keleivis (g. 1979 m.) ir automobilio „Opel Antara“ keleivis (g. 1971 m.).

Eismo įvykyje žuvo po vieną vyrą iš skirtingų „Opel“ automobilių: „Zafiros“ keleivis (gim. 1979 m.) ir „ Antaros“ keleivis (gim. 1971 m.).

Kaip matyti išvakarėse viešintoje „Alio, Raseiniai“ filmuotoje medžiagoje, abu „Opeliai“ po avarijos atrodė smarkiai suniokoti. Paprastai taip atrodo nebent į kaktomušas patekusios transporto priemonės, tačiau šiuo atveju jokio priešpriešinio susidūrimo nebuvo.

VIDEO: Šiurpi avarija Raseinių rajone: į sunkvežimį atsitrenkė du automobiliai, sužeisti 8 žmonės

Maža to, per avariją sužaloti automobilio „Opel Antara“ keleivis (g. 1984 m.), kuris paguldytas į ligoninę, bei „Zafiros“ vairuotojas ir kartu važiavęs vyras (g. 1973 m.), kurie, suteikus med. pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Įvykis ugniagesių gelbėtojų akimis

Kaip fiksuota Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos įvykių suvestinėje, po dvigubo susidūrimo 2 žmonės transporto priemonėmis buvo likę prispausti.

Į kelkraštyje stovinčio vilkiko su puspriekabe kampą buvo įvažiavęs lengvasis automobilis „Opel Zafira“ ir paskui į jį kitas lengvasis automobilis „Opel Antara“.

Specialia gelbėjimo įranga iš automobilių ištraukti žmonės buvo be sąmonės, tačiau dar su gyvybės ženklais. Gyvybių išsaugoti nepavyko.

Abiejuose lengvuosiuose automobiliuose prispausti keleiviai priekinėse sėdynėse, kiti išlipę.

Specialia gelbėjimo įranga iš „Zafiros“ išlaisvintas be sąmonės su gyvybės ženklais keleivis (42 m. amžiaus), iš lengvojo automobilio „Opel Antara“ išlaisvintas be sąmonės su gyvybės ženklais keleivis (50 m. amžiaus), nukentėjusieji perduoti medikams.

GMP dar išsivežė 3 nukentėjusius piliečius (2 lengvųjų automobilių vairuotojus ir keleivį).

Automobiliu „Opel Zafira“ iš viso važiavo 4 žmonės: vairuotojas (1963 m.) ir 3 keleiviai vieno labiausiai nukentėjusio asmenybė nustatinėjama.
19.02 val. policijos komisariato atstovai ugniagesiams pranešė, kad eismo įvykyje 8 asmenys sužeisti, 1 žuvęs. Vėliau užgeso ir dar vieno sužeistojo gyvybė.

Eismo įvykyje 5 nukentėjėliai išvežti į gydymo įstaigą, 3 nukentėjusiems žmonėms pagalba suteikta vietoje. Pabudėta, kol buvo patraukti automobiliai, nuvalyta kelio danga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius