-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviračių vagystės pėdsakai Palangos pareigūnus nuvedė į Panevėžį

Panevėžyje ilgapirščių kurorto pareigūnai ieškojo po balandžio 26 d. naktį Palangoje įvykdytų dviejų vagysčių.
Pavogtas dviratis
Pavogtas dviratis / Palangos policijos nuotr.

Tuomet kurorte buvo pavogti trys dviračiai, mobiliojo ryčio telefonas. Dėl šių nusikaltimų Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Palangos miesto policijos komisariate buvo atliekami ikiteisminiai tyrimai.

Pirmadienį (gegužės 5 d.) Palangos kriminalinės policijos pareigūnai vyko į Panevėžį parvežti šių nusikaltimų padarymu įtariamus panevėžiečius. Kriminalinės policijos pareigūnų dėka per dvi dienas  vagys buvo išaiškinti, o pavogti daiktai -  surasti.

Palangos miesto policijos komisariatas praneša, kad  Panevėžyje gyvenantis 21-erių Gediminas šių metų balandžio 26 d. naktį kurorte įvykdė du nusikaltimus. Neblaivus jaunuolis, pro neužrakintas kambario duris patekęs į Medžiotojų g. esančio namo kambarį, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną „Samsung Galaxy S3“ su SIM kortelėmis ir taip  turto savininkui padarė 1150 Lt žalą.

 Kitai vagystei į pagalbą įtariamasis pasikvietė draugą. Gediminas kartu su Panevėžyje gyvenančiu bendraamžiu Tomu, būdami apsvaigę nuo alkoholio, pro langą įsibrovė į Ramybės g. esantį namą ir iš ten pagrobė tris dviračius, kurių bendra vertė – 3000 Lt.

Jaunuoliams už padarytas nusikalstamas veikas, numatytas LR baudžiamojo kodekso 178 str. 2d., gresia baudžiamoji atsakomybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius